Haberler

Üniversiteli Gizem'i katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Çocukları göstermediği için öldürdüm

Güncelleme:

İzmir'de, eski karısı Gizem Filiz'i boğarak öldüren cani kocanın ilk ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, polise verdiği ilk ifadede, Gizem Filiz'in çocukları kendisine göstermediği ve başka erkeklerle görüştüğünü ileri sürerek cinayeti işlediğini söyledi

İzmir'in Konak ilçesinde, eski karısını öldüren zanlı polise verdiği ilk ifadesinde çocukları kendisine göstermediği için eski karısını öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde Cengiz Topel Mahallesi 1185/17 sokakta bulunan apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre Aykut H. isimli şahıs, 2 yıl önce boşandığı iki çocuğunun annesi Gizem Filiz'in (26) evine geldi. Apartmanın ikinci katında annesiyle birlikte oturan evin balkonuna tırmanan şahıs, burada eski eşi Gizem Filiz'i boğarak öldürdü. Daha sonra evden ayrılan zanlı, telefonla polisi arayarak kendisini ihbar etti ardından da Boğaziçi Polis Karakolu'na giderek polise teslim oldu.

"ÇOCUKLARI GÖSTERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Öte yandan zanlı Aykut H.'nin polise verdiği ilk ifadede Gizem Filiz'in çocukları kendisine göstermediği ve başka erkeklerle görüştüğünü ileri sürerek cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Zanlının emniyetteki gözaltı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Üniversiteli Gizem'i katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Çocukları göstermediği için öldürdümGizem Filiz

Üniversiteli Gizem'i katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Çocukları göstermediği için öldürdümAykut H.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

REEL:

SUÇU KALANA DEĞİL BİRDE GİDEN DE ARICAKSIN KİMSE DURDUK YERE YIKMAZ AHİRETİNİ

11
29
yanıtYanıtla
Ne alaka:

Eski eşinin görüştüğünden ona ne. Diğerleri Allah la kadının arasında size ne

yanıt0
yanıt2
kadın:

ne kadar cani bi insansın. ölen ne yapmış olursa olsun bir can, bir annenin evladı, çocuklarının annesi, gencecil bir kadın! geride kalanları da hesaba katıyomusunuz hiç?

yanıt0
yanıt1
İSTANBUL:

Alın size istanbul sözleşmesi. Ahlaksızlar jigololarıyla cirit atıyor. Zina serbest oldu, namus iffet kalmadı kimsede. Vurup öldürsen çoluk çocuk annesiz babasız kalıyor, dövsen sövsen üstüne ödül gibi tazminat ve uzaklaştırma alıyor. Adalete bıraksan zaten yok adalet. Rabbimin adaleti tecelli eder elbet.

10
15
yanıtYanıtla
Ali:

Öldüren suclu kesin durup dururken bir insan birini öldürmez kadın adamı bu delirtecek ne gibi bir kışkırtma yaptı onu bilemeyiz bazıları sırf intikam almak için olmadık sözler söyleyip sonunu hazırlıyor keşke olmasaydı

9
12
yanıtYanıtla
TC li vatansever:

Kadınlar 6284 sayılı kanununun onlara tanıdığı pozitif ayrımcılığı suistimal etmeye devam ettikçe cinayetler artarak devam edecek Boşanmak varken adamın malına tedbir koydurup evden uzaklaştırıp sürekli şikayet ederek adamın hapse girmesine sebep olan kadınlar daha çok can verir şaşırmayın

14
6
yanıtYanıtla
birisi:

böyle buyurdu zerdüşt

yanıt1
yanıt7
Erhan:

Adam haklı

5
9
yanıtYanıtla
KARAKTERSİZ ERHAN:

SEN DE POTANSİYEL KATİLSİN!!!!

yanıt0
yanıt2
BABA:

İstanbul sözleşmesinin sonucu çocukları gösterilmeyen baba cinnet geçirip öldürüyor. . Kadın cinayet işledi mi dengesiz, erkek cinayet işledi mi cani deniyor. Bir baba ahiretini yakıp cinayet işliyorsa bir sebebi olmalı, burada kadının hiç mi suçu yok?

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title