Haberler

Bolvadin'de 10 iş yerinin yandığı yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi (2)

Güncelleme:

Bolvadin'de 10 iş yerinin yandığı yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi (2)VEYSEL EROĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZA BİLGİ ARZ EDECEĞİMEski Orman ve Su İşleri Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Bolvadin ilçesinde yangında zarar...

Bolvadin'de 10 iş yerinin yandığı yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi (2)

VEYSEL EROĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZA BİLGİ ARZ EDECEĞİM

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Bolvadin ilçesinde yangında zarar gören iş yerlerini ziyaret ederek, esnafla görüştü. Kaymakam Adem Öztürk, Bolvadin Belediye Başkanı AK Parti'li Fatih Kayacan ve AFAD Müdürü Mehmet Buldan ile diğer yetkililerden bilgi alan Veysel Eroğlu, "Burada aşağı yukarı 31 bağımsız bölümden oluşan dükkanların 16'sında hasar var. Kimisi yıkıldı, kimisi büyük hasar. Ama can kaybı olmaması gerçekten sevindirici. Çünkü mal kaybının çaresi vardır. Devletimiz güçlüdür. Bunu takip edeceğiz, gerek kaymakamımız, belediye başkanımız, biz buradayız, AFAD ekipleri burada. Tespitler yapıldı. Buradaki arkadaşlar, mal sahipleri, hissedarlar başkanımıza gelsinler, çok hızlı bir şekilde bütün hepsinin tamamen imza vermeleri halinde projeleri hızla hazırlanacak. Başkanımla konuştuk, bütün imzalar tamamlandıktan sonra dükkanlar 90 gün içinde teslim edilecek. Burası tarihi eser olduğu için kendileri zaten tek başına çivi bile çakamazlar. Tarihi eserle ilgili konuyu da biz hepimiz takip edeceğiz. Hızlı bir şekilde koruma kurullarından geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Can kaybı olmaması dolayısıyla sevindik, mal kaybına üzülüyor insan tabii. Her şeyden önce ilk sorduğumuz sual 'Can kaybı var mı?', yok Allah'a şükür. Cumhurbaşkanımıza bilgi arz edeceğim, selamlarınızı söyleyeceğim. Ben de Bolvadin'in bir evladı olarak bunu takip edeceğim. Hemen burayı kaldıracağız" dedi.

'DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARINI SEFERBER ETTİK'

Kaymakam Adem Öztürk ise, "Hızlı bir şekilde müdahale ettik. Devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik. Hasar tespit çalışmalarına da hızlı bir şekilde başladık. En kısa sürede bunu da sonuçlandıracağız. Devletimiz yaraları en kısa zamanda saracaktır. Kimsenin mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

'ACİL TOPLANTI TALEP ETTİM'

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan da, "Koruma kurullarıyla fotoğrafları paylaştık, acil toplantı talep ettim. Hukuki süreç bize vekaletler tamamlandığından itibaren 90 gün içerisinde ilgili kişilerin yapılarını taahhüt ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu AK Parti Irak Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title