Haberler

Azerbaycanlı asker kilisede ezan okudu

Güncelleme:

Azerbaycan ordusu 28 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Dağlık Karabağ'ı işgalden kurtarırken, sosyal medyada viral olan bir görüntü tüyleri diken diken etti. Azerbaycanlı asker işgalden kurtarılan bir bölgede kilise minaresine çıkarak ezan okudu.

Azerbaycan ordusu, 27 Eylül'de başlattığı operasyonlar kapsamında 28 yıldır Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'ı 44 gün süren çatışmaların ardından kurtardı. Erivan yönetimi Azerbaycan ve Rusya lideriyle görüşerek yenilgiyi kabul etti ve Ermenistan askerlerinin bölgeden çıkışı başladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerden birinde bulunan kilisede Azerbaycan askerinin ezan okuduğu görüldü. Azerbaycan askerinin ezan okuduğu anlar binlerce beğeni alırken, hızla yayıldı.

CAMİLERİ DOMUZ AHIRI OLARAK KULLANMIŞLARDI

Öte yandan Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerde bulunan camilerin ise domuz ahırı olarak kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dağlık Karabağ Ermenistan Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

ali:

Ya abicim şöyle şeyler yapmayın işte. Bunlar size hiçbir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir.

12
4
yanıtYanıtla
ishak:

nasıl ki caminin ahır olarak kullanılması yanlışsa kilisede de ezan okunması o kadar yanlıştır. Dini değerlere saygı gerekir

1
11
yanıtYanıtla
elhamdülillah:

bütün islam topraklarının kurtulması ve Allahın hükmünün egemen olması için yardım et ya RAbbbi.

6
2
yanıtYanıtla
alis:

Allah a şükürler olsun / maşallah kardeşlerimize

5
3
yanıtYanıtla
Allah:

ŞÜKÜR RABBİM BU GÜNLERİ GÖSTERDİN

5
2
yanıtYanıtla
bir insan:

neresi islam topragi türkiyenin yüzde yüzü hiristianlara ait ama bir sey olmaz sadakalari olsun mal mülk cok var allaha sükürler olsun islam halki yüzde sekseni ac onun icin kilisede namaz kilsinlar belki kabul olur

1
5
yanıtYanıtla
Adem yakar:

cok şükür Müslümanız. her seye cok şukur biz olanada sükretmesini olmayanada sabretmesini biliriz sen müslümanlara karısma kendine bak. bide dünya islamıyetin cünkü gökte ve yerdeki her şey ALLAH''ındır.

yanıt0
yanıt0
Adem yakar:

biz müslümanız onların düştü hataya düsmesek iyi olurdu. müslüman olarak kimsenin dinine kutsalına karısmamalıyız. böyle yapılacagına bütün camilere cıkıp ezan okunsaydı iyi olurdu.

yanıt0
yanıt0
t:

sen önce imana gelde ondan sonra müslümanlara akıl ver aç insan heryerde var aç olsa bile müslüman ALLAHTAN başkasına boyun baş eğmez senin gibilerin işidir aç kalınca din değiştirmek sende önce bir tövbe et sonra camiye git dua et belki kabul olurda affedilirsin ayrıca kanla aldı atalarımız hem türk hemde islam toprağı sen kendi kendine konuş dur toprağımıza göz dikeni tarihide oku dünyayı dar ederiz vatanımıza düşmanları sokmayız

yanıt0
yanıt0
kopukasker:

Bazilari kendinin dinini baskalarinin üstünde tutmasida bir baska güzellik olmali kuru tenekeler isiniz gücünüz sansarlik yapmak . . . .

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title