Haberler

Kızıyla boşanma aşamasında olan damadını sokak ortasında vurdu! O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te Eşiyle boşanma sürecinde olan Serkan E. kayınpederi tarafından silahla vurularak yaralandı. Olay anları kameralara yansıdı.

Olay, Esenyalı Mahallesi Miraç Sokakta saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, boşanma sürecinde olan Serkan E. bugün mahkeme öncesi eşini görmeye gitti. Eşiyle konuşmak istediği sırada kayınpederi Kamuran Y. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kayınpeder elindeki silahıyla damadı Serkan E.'yi, bacağından vurarak kızıyla birlikte olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri silahla yaralanan Serkan E.'yi ilk müdahalenin ardından ambulansla Marmara Üniversite Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Serkan E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Pendik Asayiş Büro Amirliği ve Olay yeri inceleme ekipleri sokakta delil araştırması yaparken çevredeki vatandaşlardan olay hakkında bilgi aldı. Ekiplerin çalışmasında 4 adet boş kovan ve Serkan E.'ye ait eşyalar delil torbasına alındı.

KAYINPEDER VE EŞİ GÖZALTINDA

Olayın yakınlarında Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri olayı gerçekleştiren kayınpeder Kamuran Y.'yi ve boşanmak üzere olan kızını gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Serkan E. binanın kapısında beklediği görülüyor. Daha sonra kayınpederi Kamuran Y. binadan çıkarak damadına ateş ediyor. Kızının ise ateş sonrası olay yerine koştuğu görülüyor. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına görüntülerde ise kayınpederinin damadını vurduktan sonra silah göstermesi ile eşinin kocasına bağırdığı görülüyor. Olayın bulunduğu sokakta esnaflık yapan Hacı Ekrem Sağlam, "Kuaför arkadaş silah seslerini söyledi. Ben de olay yerine gittim. Baktım ki adam bacağından vurulmuş. İki bacağından vurulmuş haldeydi. Bacaklarına tampon yaparak sağlık görevlerini bekledik. Durumu iyiydi fazla da kan kaybı da yoktu. Ama şok halindeydi biraz kendinden geçmişti" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Pendik DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Erhan:

En güzeli , size sesleniyorum anne ve babalar boşanan kızınız size gelip yerleşiyor evde silah bulundurun kapıya gelirse cezasını siz verin , devlet ancak kızınız öldükten sonra ceza veriyor ve o da en fazla içerde 10-11 sene ancak yatıyor

14
3
yanıtYanıtla
Burakcan:

Laf anlamiyor bazisi baba haketmese yapmazdi.

15
2
yanıtYanıtla
Selami:

Hak etmese yapmazmis. Peki kim bu kayinpeder olacak adama silahla vurma hakki veriyor?Asil simdi hak ettigi cezayi alacak. Silahla , bicakla vs. hak hukuk aranmaz.

yanıt2
yanıt6
Yurdum insanı:

Selami burası belçika değil yanlız hatırlatayım , türkiye burası . Suç gerçekleşmeden kanunların çalışmadığı yer

yanıt0
yanıt0
ADA:

İyi yapmış ne kadar can yaktıysa o kadar canı yanmış

9
3
yanıtYanıtla
Malum kemal:

Allah bilir ne sıkıntıları vardı. Sonuçta adam bir baba. Elbetteki iyi birşey değil, keşke olmasaydı...

9
0
yanıtYanıtla
admin:

çok guzel yapmış eline sağlık.

8
1
yanıtYanıtla
cosmos:

kadın babasını engellemeye çalışıyor yoksa ölcekti

7
0
yanıtYanıtla
MOSCOS:

CİDDİ OLAMAZSIN BİZDE BAŞKA BİRŞEY ANLADIYDIK

yanıt0
yanıt2
awaz:

Adamın hayatını kurtarmak için babasını uzaklaştırmıyor. Dikkat edersen dönüp adamın kafasına yumruk atıyor.

yanıt2
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title