Haberler

Kaza sonrası alev topuna dönen otomobilde sürücü feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Denizli'de takla atan otomobil boş araziye düştükten sonra alev aldı. Aracın sürücüsü yanarak feci şekilde can verirken kazanın görgü tanıkları o anları ağlayarak anlattı.

Denizli'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak boş araziye düştü. Takla atan otomobilin alev alması ile sürücü feci şekilde can verdi.

YANAN OTOMOBİLE KİMSE YANAŞAMADI

Kaza, Pamukkale ilçesi Pamukkale Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uğur Özdemir 20 ABJ 311 plakalı Hyundai marka otomobili ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil takla atarak boş araziye düştü. Bu arada otomobil bir anda alev topuna döndü. Çevredeki vatandaşların ise yükselen alevler ve patlama riski sebebiyle yanan otomobile yanaşamadı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobildeki yangını kontrol altına aldı. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre, Özdemir olay yerinde feci şekilde can verdi. Otomobil içinde başka kişilerin olması ihtimaline karşı itfaiye, polis ve jandarma ekipleri çevrede araştırma yapması sonucu sürücünün tek olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası alev topuna dönen otomobilde sürücü yanarak hayatını kaybetti

"ADAM İÇİNDE BAĞIRIYORDU"

O anlara tanıklık eden Hamit Musa Dilek, "Biz yolda gidiyorduk. İlk başta otların yandığını düşündüm. Daha sonra baktığımda arabayı fark ettim. Adam içinde bağırıyordu. Karşı tarafta arabalar bekliyordu. 'Neden yardım etmiyorsunuz' dedim. Onlar da, "Ağabeyim araba yanıyor, yaklaşamıyoruz" dedi. İlk yardım etseler adamı kurtaracaklar. Adam da vefat etti" dedi.

GÖRGÜ TANIĞI AĞLADI

Aracın kaza yapıp yandığını gören ve yardıma koşan bir görgü tanığı alevler sebebiyle yanaşamadı. Otomobil içinde yanarak can veren sürücüye yardım edemeyen ve o anları kayda alan bir görgü tanığının ağlaması ise yürekleri dağladı. Görüntüde 'Adam yanıyor' diye ağlamaları kayıtlara yansıması yürekleri sızlattı. Öte yandan, olay yerine Cumhuriyet savcısının gelmesi ve incelemelerde bulunmasının ardından Özdemir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Haberler

500

Yorumlar (13)

Erhan:

Şiş kebap olmuş

0
83
yanıtYanıtla
...:

Allah sana da öyle ölüm nasip eder inşallah

yanıt15
yanıt1
Serhat:

Allah seni ıslah etsin beyinsiz ve vicdansız

yanıt14
yanıt0
bilal gül:

umarım sende bir gün aynısını yaşarsın. . . . . .

yanıt4
yanıt0
Muhammed:

Sen nasil bir yaratiksin ulan allah belani versin bir gun sende ayni duruma dusersin ve bu yazdiklarin gelir aklina allah bellani versin sen ve senin gibiler merhametsiz yaratik

yanıt2
yanıt0
insan:

kına yak yaratık

yanıt1
yanıt0
Elif:

Allahım hayırlı ölümler nasip et inşallah

24
0
yanıtYanıtla
arabayı yapanda suç:

o araba takla attı diye nasıl alev alıyor. araştırılması gerekir. Arabaların alev almaması gerekir.

10
3
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Araç tüplüyse , alev alır kardeş.

yanıt6
yanıt0
Denetmen:

İtfaiye birimi hazır mıydı Allah aşkına adam paçayı sıyırmış terlikle dalmış arsaya yarım saatte gelmesi normal bu kafayla araştırılsın tamam işleri tehlikeli olabilir ama farkındalık zayıf asker gibi her an hazır olduklarını düşünmüyorum öğretmenlere yatıyor diyenleri buraya alalım

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title