Haberler

2 gündür aranan 4 çocuk babasının cansız bedeni, fındık bahçesinde bulundu

Güncelleme:

Samsun'da fındık başağı yapmak ve salyangoz toplamak için evden çıkan ve 2 gündür kayıp olan 4 çocuk babası, fındık bahçesinde ölü bulundu.

Samsun'da 2 gündür kayıp olan bir kişi fındık bahçesinde ölmüş halde bulundu. 4 çocuk babası şahsın, evden salyangoz toplamak ve fındık başağı yapmak için evden çıktığı öğrenildi.

HABER ALAMAYAN AİLE JANDARMAYA HABER VERDİ

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Yenikaracalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçesinin Ahubaba Mahallesi'nde ikamet eden 4 çocuk babası İsmail Çelebi (64), geçen cumartesi sabahı saat 08.00 sıralarında evinden fındık başağı yapmak ve salyangoz toplamak için otomobiliyle ayrıldı. Ailesi kendisinden haber alamayınca dün saat 16.00 gibi Dikbıyık Jandarma Karakoluna kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri 2 ayrı iz takip köpeği ile arama çalışmalarına katıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de drone ile havadan arama çalışmalarına destek verdi. Köylülerin de katıldığı arama çalışmasında kayıp İsmail Çelebi'nin otomobili yol kenarında park halinde bulundu.

TOPLANDIĞI FINDIKLARLA BULUNDU

Otomobilin bulunduğu alanda yapılan aramalarda Çelebi'nin cesedi fındık bahçesinde sırt üstü yatar halde bulundu. Ölen şahsın yanında ise yerden topladığı fındıklara rastlandı. İsmail Çelebi'nin ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kalp hastası olduğu belirtilen İsmail Çelebi'nin kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çelebi Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

Shjdfgd:

O adam pazarcılık yapıyordu onla konuşuyorduk Geçen çarşambada üzüm getirmişti satmaya Allah mekanını cennet eylesin inşallah yakınlarınada sabır versin

29
0
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Allah rahmet eylesin. Yaşamı yaratan Allah ölümü de yarattı. Artık amelleriyle başbaşa. Bu dünya zaten geçici hepimiz bir gün öleceğiz, önemli olan öbür tarafa ne hazırladık. Kendi nefsime söyleyim çok zarardayım. Ama inşallah düzeltmeye çalışıyorum. Allah ailesine sabır versin inşallah. Merak ettiğim şey ölümü şüpheli bulunmuş diye neden denildi. Gasp veya husumet mi var ki? Kalp rahatsızlığı varsa kalp krizi ihtimali yüksek.

yanıt1
yanıt1
gaddar kerim:

Yalan dünya, Allah sonumuzu hayreyleye amin

25
4
yanıtYanıtla
ahmet:

ikigun nasil merak edilmiyor

12
13
yanıtYanıtla
Lacivert:

Haberi nerenle ve nasıl okudun ? Adam sabah 08:00 da evden çıkıyor ailesi eve gelmeyince 16:00 da kayıp başvurusu yapıyor. Önce oku anla sonra yorum yaz. Algılama sorunun varsa diyeceğim bişey yok .

yanıt18
yanıt4
yoran:

LACİVERT: sende de algılama sorunu var sanırım, adam cumartesi sabah saat 08 de gidiyor, kayıp başvurusu pazar saat 16''00 da yapılıyor

yanıt6
yanıt4
onur yılmaz:

Cumartesi sabah 8 de evden çıkıyor. Dün akşam saat 4 te kayıp başcurusu yapılıyor . Haber yayınlanma saat tarihi ise 21. 09. 2020 yan, cumartesi adam yok pazar günü akşam 4 te başvuru yapıyor

yanıt1
yanıt3
SARI:

SENDENDE HiC Bi SEY KACMIYOR YORGANCI ::))

yanıt1
yanıt1
Oktay:

Hükumet bide kriz yok diyor al işte kalp krizi geçirmiş adam.

4
7
yanıtYanıtla
geldik veee gidiyoruz:

Kalp krizi corono gibi kaç kişi öldü bu yüzden bizim burada en yüksek ölüm oranı kalp krizidir insanlar gençliğinde çalışıyor çabalıyor zorluklar stresler içinde ev geçindireyim evi yoksa ev sahibi olayım çocukları okutayım iş sahibi yapayım evlendireyim derken bu yaşa geliyor tam rahat edeceği günlerde pat kalp krizi hadi eyvallah dünya bir varmışşş bir yokmuşşş

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title