Haberler

Talihsiz kadın, birlikte yaşadığı erkek arkadaşının banyosunda ölü bulundu

Güncelleme:

Karaman'da bir kadın, birlikte kaldığı erkek arkadaşının evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken talihsiz kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek.

Yunus Emre Mahallesi 2269 Sokak'ta bulunan toplu konutlar C1-5 Blok'ta meydana gelen olayda erkek arkadaşı İ.S'nin evinde kalan Esengül Prıehaeusser (37), gece yarısı duş almak için banyoya girdi. Erkek arkadaşı İ.S. ise yatarak uykuya daldı. Öğle saatlerinde uyanan İ.S, arkadaşı genç kadının odada olmadığını fark etti. Bunun üzerine banyoya bakan İ.S, arkadaşının banyoda yerde kıpırdamadan yattığını görünce hemen sağlık ekibinden yardım istedi.

Son dakika haber! Karaman'da bir kadın banyoda ölü bulundu

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELİRLENECEK

Adrese gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde kadının yaklaşık 5-6 saat kadar önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Prıehaeusser'in cesedi kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son dakika haber! Karaman'da bir kadın banyoda ölü bulundu

Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından genç kadının erkek arkadaşı İ.S. polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esengül Karaman Haberler

500

Yorumlar (9)

Cemal:

YÜZDE DOKSANINA ÜZÜLÜYORUZ AMA BENCE BUNUN GİBİLERİDE HAK EDİYOR

9
12
yanıtYanıtla
Songul:

Belkide senin hak ettigin daha kotu bir ölümdür yargini kendine sakla once insan olman dilegiyle ölüyede saygin yok

yanıt0
yanıt0
s:

belki sende hak ediyorsundur bazı şeyleri niye böyle hüküm veriyorsun ki

yanıt0
yanıt0
hak:

sen erkek arkadaşınla yaşa yani zina üzere Allah cc de canını öyle hak ettiğin yerde alır. . . Allahın gazabı sen ve senin bibilere olsun

5
11
yanıtYanıtla
güldane köse:

Bhsettiginiz kisi kardsimdir allah sanada oyle bir musibet versinki olmus insnin arkasindan ettiginiz beddualr gibi bende sizin arkanizdan edeyim

yanıt0
yanıt0
gurbetci:

Yarinki haber Yakalandilar Adli kontrol sartiyla serbest birakildilar

6
2
yanıtYanıtla
adalet:

kadınlar herzaman celladını sefer efendı düzgün erkekler kadın gözunde kılıbıktır. serseri erkeke kadın için ilgi çeker ve sonu kendi secer . sen akrep için sokma kardeş kardeş yasayalım diyebilirmisin.

4
1
yanıtYanıtla
adil:

Kaç kere yaşandı bu gayri meşru hayatın sonu iyi bittiği görülmüş mü

0
0
yanıtYanıtla
Songul:

Gayri mesru hayat derken bilmeden yargilamak senin uzerine mi kaldi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title