Haberler

Dövülerek öldürülen Minik Alperen'in otopsi raporu ortaya çıktı! Beyin dokusuna verilen zarar sonucu yaşamını yitirmiş

Güncelleme:

Kayseri'de annesi Emel Öner'in sevgilisi Harun Sezer tarafından dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen 3 yaşındaki Alperen Ekinci'nin ön otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda, Alperen'in genel beden travmasına bağlı kafatası kırığı ile birlikte beyin kanaması ve beyin dokusuna verilen zarar sonucu öldüğü belirtildi.

Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi Güney Sokak'ta geçen yıl 15 Haziran'da meydana gelen olayda Harun Sezer, 1.5 yıldır birlikte yaşadığı Emel Öner'in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci'yi yumruk ve tekme darbeleriyle öldürdü. 'Yaralama' gibi suçlardan da sabıkası bulunan Harun Sezer, Alperen Ekinci'nin cansız bedenini eve 100 metre mesafedeki mezarlığa gömdü.

AKRABALARI İHBAR ETTİ

Emel Öner, cinayetten 1 hafta sonra 21 Haziran'da durumu Harun Sezer'in akrabalarına anlattı. Harun Sezer, bu sırada kaçtı. Sezer'in akrabalarının ihbarı üzerine anne Emel Öner, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alperen'in cesedi ise gömüldüğü yerden çıkarılıp, otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi. Harun Sezer de 29 Haziran'da polisin çalışması sonucu yakalanıp, mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğu ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Alperen Ekinci'nin ölümünün ardından yapılan ön otopsi raporu ortaya çıktı. Dosyaya giren raporda, her iki adale grubunun kanamalı bulunduğu, kafa kubbe kemiklerinin incelenmesinde, sağ temporal (sağ beyin lop) 4.5x3.5 santimetrelik pencere tarzında çökme kırığı görüldüğü anlatıldı.

BEYİN DOKUSUNA ZARAR VERİLMİŞ

Boyna bası bulguları da tespit edilen Alperen Ekinci'nin, künt genel beden travmasına bağlı kafatası kırığı ile birlikte beyin kanaması ve beyin dokusuna verilen zarar sonucu öldüğü belirtildi. Alperen'den alınan numunelerin Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı Morg ve Kimya İhtisas Dairesi'ne gönderilmesine de karar verildiği öğrenildi.

Dövülerek öldürülen Alperen'in otopsi raporu ortaya çıktı! Beyin dokusuna verilen zarar sonucu yaşamını yitirmiş

Dövülerek öldürülen Alperen'in otopsi raporu ortaya çıktı! Beyin dokusuna verilen zarar sonucu yaşamını yitirmiş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Ekinci Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

cimbomlu:

su tiplere bakin Allah bin bir kere belanizi versin ah ulan ah bi elime verseniz sunlari.

7
0
yanıtYanıtla
insan:

Dünya batsın artık. Kıyamet kopsun. .

5
0
yanıtYanıtla
Ha:

Katiliyom sana

yanıt0
yanıt0
semra:

eskiden böyle haberleri görünce aglardım artık alıştık ağlayamıyorum bile tas kesiliyor bedenim 3 yaşındaki bir çocuk size ne zarar verdiki ne yaptıki bu denli dayağı haketti bu noktaya gelinceye kadar kimbilir ne kadar dayak yedi hiçmi komuşusu yok bu canilerin kimsemi arayamaz polisi ya annesine ne demeli Allah belanı versin senin inşallah kazaydı öldürme kastı yoktu bilmem neydi bahanelerle içi çürümüş yargımız sizi salıvermz ömür boyu hapishanede gece gündüz dayak yer ölmek için yalvarırsınz

5
0
yanıtYanıtla
huseyın:

Adamdakı tıpe baksana allah belanızı versın

yanıt1
yanıt0
merhamet:

semra hanım, öyle haklısınız ki; nasıl bir dünyada yaşıyoruz, bazen ben mi uzaylıyım yoksa başkaları mı şaşıyorum, insanlar nasıl bu kadar vahşi ve merhametsiz olabiliyor, insanlık nereye gidiyor, hep söylüyorum, lütfen ama lütfen, kendinizi çevrenizden soyutlamayın, bana ne, başım belaya girer falan demeyin, elinizden geldiği kadar olaylara müdahale edin, belki bir çocuğun belki bir kadının belki bir hayvanın acı çekmesini belki de hayatını kurtarırsınız, çevresinde hiç mi insan yoktu bunların

yanıt0
yanıt0
Ha:

Elleri cot olsun cehemde cayir cayir yansinlar okadinada lanet olsun daha soyleyecek Cok sey var Ama Neyse

3
0
yanıtYanıtla
haberci:

allah belasını versin zalimler boyle anne olmaz olsun senin yüzünden ölmüş yawrucak nasıl izin verirsin boyle birşeye hiç mi üzülmedin hiç mi ağlamadın yüreğin taş olmuş

2
0
yanıtYanıtla
ALİ SARAÇ:

TİPİ BAK EŞŞEK BİLE SENDEN YAKIŞIKLIDIR İNŞALLAH SENİ GEBERTİRLER O CEZA EVİNDE

1
0
yanıtYanıtla
günaydın:

Allah belanızı versın kıyamet gününe kadar boğulup ölmeyesiniz inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title