Haberler

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası çıkışına CHP'den açıklama: Bu onun kişisel protestosu

Güncelleme:

Artan elektrik faturalarıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun "Zamlar geri alınana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" çıkışı gündem oldu. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, konuyla ilgili olarak "Bir kurumsal karar almamıştır, aldırmamıştır. Bu onun kişisel protestosudur. Adalet yürüyüşüne başladığı gibi tek başına başlamıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağız" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirme bulundu. Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturaları ile ilgili verdiği mesajla ilgili de açıklamalarda bulundu.

"BU ONUN KİŞİSEL PROTESTOSU"

Kulıçdaroğlu'nun "Zamlar geri alınana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" açıklamasına ilişkin Özel, "Faturalara aralık ayı sonu itibarıyla gelen zamların tamamen geri alınması temel talebimizdir. Faturasını ödeyemeyen vatandaşlarımız karanlıkta soğukta kalmakla karşı karşıya. Genel Başkanımız faturalarını ödeyemeyen, ödeme güçlüğü çeken 10 milyonların sesi olmak için o mesajı verdi. Bir kurumsal karar almamıştır, aldırmamıştır. Bu onun kişisel protestosudur. Adalet yürüyüşüne başladığı gibi tek başına başlamıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağız" dedi.

ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI TARTIŞMASI

Özel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığına ilişkin açıklamasının sorulması üzerine, "Mustafa Şentop 'hukuken sorun yok' diyor. Hukuken ve anayasal olarak buz gibi bir sorun var; ancak siyaseten bir sorun yok. Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığından korkan yok. Eğer o da bizim adayımızdan korkmuyorsa hodri meydan. Getirsinler seçim kararını oy birliği ile alalım, hep beraber vatandaşın kantarına çıkalım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Sedat Hakan Doyanç:

belediyeleriniz halktan vergi harç paralarını almasınlar söyleyin..madem milleti düşünüyorsunuz

6
4
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Halkı isyana çağırıp fitne çıkartan kişinin cezası bellidir.

1
4
yanıtYanıtla
Asgari Ücretli :

1) CHP neden böyle bir açıklama yapma gereği duydu dersiniz ? Hemen söyleyelim parti içinde 8 kez Erdoğan'ın karşısına rakip olarak çıkmış ve 8'inde de mağlup olmuş bir genel başkanın tekrar Erdoğan'ın karşısına rakip olarak çıkmasını istemiyorlar !

3
1
yanıtYanıtla
Irmak Kemalettin:

Bu adamı günahım kadar sevmem söylediklerinde sonuna kadar haklı

1
2
yanıtYanıtla
Asgari Ücretli :

2) Çıkarsa partiden istifa edecek kaybederse partiye dönemez CHP ise böyle bir durumda tüm söylemler eylemler Şahışlara aittir diyerek kendini aklama peşinde...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title