Haberler

Kadın, 3 çocuğunun gözü önünde kocasını 22 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi kadın, tartıştığı kocasını çocuklarının gözü önünde 22 bıçak darbesiyle öldürdü.

Bodrum'un Yalı Mahallesi Defne sokakta oturan 38 yaşındaki Şerife Demir ile 38 yaşındaki Vedat Demir henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşadı. Şerife Demir eline aldığı bıçakla 3 çocuğunun gözleri önünde eşi Vedat Demir'i bıçaklamaya başladı. 22 bıçak darbesi alan adam evin salonunda yere yığıldı.

AMBULANSTA HAYATINI KAYBETTİ

Demir'in çocukları ve komşuları 112 acil ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Demir'i ilçede bulunan özel bir hastaneye götürdü. Yolda kalbi duran 3 çocuk babası Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Şerife Demir'i gözaltına aldı.

Olayın ardından Bodrum Cumhuriyet savcısı cinayetin işlendiği evde incelemelerde bulundu. Demir'in cansız bedeni ise kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

ConcernedCitizen:

Artık ne yaptıysa kadına, hayat memat meselesi bu. Bu sefer öldürülmeden öldürebilmiş. Belki. . .

4
27
yanıtYanıtla
AH EŞİTLİK NERDESİN:

Bencede suç erkekte hemen kadının beyanıyla uzaklaştırma alınması gerekirdi ve kadının cümleleriyle baba tazyik hapsine girmeliydi ve hatta şimdide kadin : kocamin cesedi , bana psikolojik şiddet uyguluyor dese adamın cesedine uzaklaştırma karari vermeleri lazım beyanı esas çünkü. Şu durumda davaya hemen kadın bakanı ,kadem ,kades, sığınma evleri, mor çatı, adliye ve kolluk kuvvetlerindeki kurulan ilgili kadın büroları, baro hemen davaya dahil olmalı ve ölen babanin sonsuz nafaka borcunu en yakın akrabası tarafından kadına ödenmesi sağlanmalıdır

yanıt18
yanıt1
Şimdi yine kadın mı haklı:

Ne oldu Kadın hakları deyip duruyorsunuz ? Şimdi biz erkekler de erkek hakları demiyelim mi ? Hep kadın eziliyormuş aslında oturup bir düşündüğün zaman ezilen erkek oluyor. Mesela Kadın nafaka alır, erkek bu yüzden evlenemez. Kadının beyanı esastır denir, erkek her şekilde ceza alır. Bu sadece iki örnek. Daha nice örnekler var.

27
3
yanıtYanıtla
Tabi tabi:

Acaba cinnet geçirecek kadar be yaşadı bu kadın kim bilir bu zamana kadar neler yaptı kocası ki bu kadın cinnet geçirme aşamasına geldi.Güçlüsünüz diye kendinizi bir halt sanıyorsunuz. Bir kadının çektiği eziyetin yaptığı fedakarlığın yarısını hadi yarısıda değil çeyreğini adam yapamaz işine gelmez üstünede karısına hakaret eder aşağılar hatta döver aldatır.Sonrada neymiş kadına devlet nakafa baglıyormuş kadını haklı buluyormuş.Gerçek manada insanlık ve vicdan adına empati yapın.Kaç kadın şimdiye kadar boşanmak istediği kocasını vurdu yada boğazını kesti allah aşkına bir daha düşünün.Bu söylediklerim her kadın için değil her erkek için değil genel konuştum.Öyle kadınlarda var ki kendi doğurduğu çocuğu çöpe atıyor ben insanım diye dolaşıyor.öyle babalarda var ki çocukları için helal kazanmak için kömür ocaklarında gün Işığı görmeden gün geçiriyor.Ön yargılı konuşmadan önce bir daha düşünün lütfen

yanıt2
yanıt11
Hak Hukuk Femen-Feminizm...:

''KADINA ŞİDDETE HAYIR'' demek yerine ''İNSANA ŞİDDETE HAYIR'' dediğiniz zaman insan olacaksınız. insan olan zaten şiddet yanında olmaz. insan olana şiddet olmaz. . . kadın hakları erkek hakları diyerek ötekileştirip insanlar arasında ayrımcılık yaparak kutuplaştırdınız. ama kaçış olmayınca eşitlik diyerek işine gelenin yolunda oldunuz. . HAYIR! kadına şiddet yok! insana şiddet var. kadın erkek farketmez. İNSANA ŞİDDETE HAYIR!!

22
0
yanıtYanıtla
Mmryms:

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. herkesin dört duvar arasında ne yaşadığını Allah bilir. Tüm abilerime , kardeşlerime şunu belirtmek isterim , Kadın dinlenmediğinde , yok sayıldığında , sevgi gösterilmediğinde çok hırçınlaşıyor. Kendimden biliyorum.. sizi anlayacak , saygı duyacak , önemseyecek muhattap bulamadığınızda karşınızda , sadece yaşamak için ve ya çocuklar için yaşanıyor. Hayattan zevk alınmıyor maalesef.. Rabbim herkesin yuvasını huzurlu , mutlu eylesin. İki günlük dünyada mutlu olmak varken insanlar elleriyle mutsuzluğu tercih ediyor ..

19
1
yanıtYanıtla
TATAVA:

Cinayeti işleyen kadın diye, ölen kocaya uzaklaştırma kararı verirler.

17
3
yanıtYanıtla
RECEP:

Kadınlar hemen kadını savunuyor öldürülen kadın olunca niye ki öldürüldü demiyor ama kadın öldürünce niye cinnet getirecek hâle getirdi kadını diye erkek suçlanıyor tanımadan o evde ne yaşandığı bilinmeden 3 çocuk önünde eşini 22 defa bıçaklamak...adil olun vicdanlı olun...ne he erkek kötüdür ne her kadın iyidir...bu olay için değil geneli için bu son sözüm.

18
1
yanıtYanıtla
Uzaktan davulun sesi:

Burdan herkes rahat konuşur Ama bir sorun o kadın 22 bıçak darbesini vuracak kadar cinnet geçireceği vakite kadar ne çekti. Çin işkencesi vardır bilirsiniz adam bir koltukta oturtulur ve kafasının üstünde belli bir zaman diliminde bir damla bırakılır. İşte kocaların kadınlara yaptığı psikolojik şiddet aynen bu nevinden bir şiddettir. Tek tek baktığınızda basit görünür ama aylara yıllara baktığınızda bu işkencedir. Kadınlara diyeceğim şu Bu durumda ne olursa olsun elinizde kurtulma imkanı varken değerlendirin saçma sapan nedenlerle kendinizi avutup günün birinde cinnet geçirecek hale gelmeyin.....

6
12
yanıtYanıtla
deryam:

yeter artık erkek cinayetleri son bulsun he gün her gün erkek cinayeti yetkililere sesleniyorum bunun önünü bir an önce alın

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title