Haberler

Son Dakika: Bülent Ersoy'a şemsiye tutan Anıtkabir komutanı ve takım komutanı görevinden alındı

Güncelleme:

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı'nca Anıtkabir ziyareti sırasında şarkıcı Bülent Ersoy'a üniformalı subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili başlatılan inceleme kapsamında, Anıtkabir komutanı ve takım komutanının görevinden alındı.

Bülent Ersoy salı günü konser için gittiği Ankara'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Anıtkabir'e tekerlekli sandalye ile gelen Bülent Ersoy'a yağmur altında üniformalı bir asker şemsiyeyle eşlik etti. Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı.

GÖREVDEN ALINDILAR

İnceleme kapsamında Anıtkabir komutanının görevden alındığı öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hakkında inceleme başlatılan Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alınmıştır" denildi.

Son Dakika: Bülent Ersoy'a şemsiye tutan Anıtkabir komutanı ve takım komutanı görevinden alındı

BÜLENT ERSOY: KİMSEDEN BÖYLE BİR TALEBİM OLMADI

Görüntülerin gündem olmasının ardından Erol Köse'ye özel açıklama yapan Bülent Ersoy, "Sadece ve sadece ataya duamı ettim. Mozalesinin başında saygı duruşunda bulundum. Kimse bana şemsiye versin, sandalye versin demedim. Sandalyeyi zaten kendim götürdüm. Komutanın ve garip asker çocuğun sürülmesi doğru şeyler mi? Şemsiye tutulmasına gerek de yoktu. Ben oraya gittiysem yağmur da olsa sel de olsa kar da yağsa ki yağıyordu zaten. Saygı duruşunda dururken şapkamı çıkardım. Adamdan böyle bir talebim olmadı zaten. Çünkü başımda şapkam vardı. Şapkam çıktığı zaman da yanımda ve arkamda görevli yoktu. Bir ara demek ki tutmuş. Bunda benim ne gibi dahlim olabilir. Ben istemesem görmesem de şemsiye tutmuşlar. Ne olacak ne var bunda?" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy Anıtkabir Ankara Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (20)

Prens Kâmil :

70 Yaşında TRT sanatçısı.. ne var bunda

55
63
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bizim ülkemizde bizim milletimiz prenslik yoktur. Beylik Hanlık vardır. Prens bey. TSK komutanının görevi şemsiye tutmak değildir. Hadi prensmisin tekfurmusun nesin.

yanıt39
yanıt22
Ece Aksoy:

TSK ya En Çok Yardım Eden Bir Sanatçıdır Şemsiyenin Altında ki Başka Yaşlı ÇocukYada Engelli Bir İnsan Olsaydı Kesinlikle Bu Kadar Polemik Olmazdı Nezaketen Bir Şemsiye Tutmuş İnsanlık Yapmış Ne Olmuş Yani

62
40
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Nekadar buyutunuz ne gerek. Var görevden alion

53
38
yanıtYanıtla
VATANDAŞ1:

EMİNİM KOMUTANLAR ÜNLÜ OLMAYAN BİRİ OLMASAYDI AYNI ŞEKİLDE YARDIMCI OLURLARDI VE BU HABER OLMAZDI ŞİMDİ KOMUTANLARIN SUÇU YARDIM ETMESİ VE HABER OLMASIMI..

63
23
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Hangi gezergende yasiyorsun? O adam cevresinde yeterince hizmet edeni var zaten!!!! Bu Türk Milletine karsi saygisizlikdir???? Onca ihtiyac olan insana dönüp bakan olmuyor ama nerde haram para orda at sinegi bol!!!!

yanıt20
yanıt7
VATANDAŞ1:

CAHİLSİN CAHİLL

yanıt6
yanıt2
İDRİS ÇELİK:

Yaşlı bir insan sonuçta kim olur olsun ne olmuş yani şemsiye tutmuş diye o zaman artık yaşlılara kimse birşey yapmasın çok yanlış bence

42
44
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Köyden gelmis Ayse Nineyede tutarmi?

yanıt37
yanıt4
YOĞURTÇU :

iyi olmuş senin görevin şemsiye tutmak mı ?

59
23
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title