Haberler

Son Dakika! Azerbaycan'dan Ermenistan'a ültimatom: Saldırıyı durdurun, aksi takdirde misliyle karşılık vereceğiz

Güncelleme:

Son dakika! Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'a "Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırısını derhal durdurmasını istiyoruz. Aksi takdirde misliyle karşılık verileceği konusunda uyarıyoruz" ifadeleriyle ültimatom verdi.

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarını işgal etme çabasına karşın pazar gününden bu yana iki ülke arasında sıcak çatışma yaşanıyor. Savaş hali ilan edip karşı saldırı başlatan Azerbaycan, Ermenistan ordusunu bir kez daha ültimatom vererek uyardı.

"ERMENİSTAN'IN SALDIRIYI DERHAL DURDURMASINI İSTİYORUZ"

Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "1 Ekim sabahı Ermenistan'ın Gorus kentinden Azerbaycan tarafına ateş açılmıştır. Ermenistan'dan atılan füzeler Cebrail-Fuzuli bölgesinde cepheye isabet etmiştir. Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırısını derhal durdurmasını istiyoruz. Aksi takdirde misliyle karşılık verileceği konusunda uyarıyoruz"

ERMENİ ASKERLERİN KONVOYU YOK EDİLMİŞTİ

Azerbaycan ordusunun topraklarını Ermenistan işgalinden kurtarmak için başlattığı karşı saldırı devam ederken Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'a ait farklı yönde hareket eden askeri birliklerin imha edildiğini duyurmuştu. Bakanlık'tan yapılan paylaşımda, ''Düşmanın farklı yönlerde hareket eden askeri sütunları birliklerimiz tarafından imha edildi." bilgisi verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (132)

Comolloko:

Yarım bırakma bitir ermenilerin işini azerbaycan

43
6
yanıtYanıtla
bir haftadır üç köy almış ne bitirmesi:

yalancı millet türk olamazlar noxte

yanıt2
yanıt8
MİS:

NİÇİN HER YERİ ALMIŞKEN ULTİMATON VERİYORSUN DURMAK YOK YOLA DEVAM ALLAH TAPUSUNU SİZE VERMİŞ NE DURUYORSUNUZ BU NE ÇELİŞKİ

43
5
yanıtYanıtla
Umut27:

Azerbaycan sadece hakkı olan yeri geri istiyor niyeti ermeniyi yok etmek deyil

yanıt9
yanıt0
kolay değil rusya yerine başkasını atar:

sömürge valilikleri devletmi oldu len zırtolar

yanıt0
yanıt6
biraz okuyunda batıla taraf olamayın:

kabul et yada etme o bölgenin nüfusunun yüzde doksanı ermeni ; evveliyatından beri böyle, vicdan yok tamamda akıldamı yok kardeşim ya , barış insana yakışan onurlu eylemdir , bırakın kiminle yaşayacaklarına kendi, leri karar versin , bu mevzuları kaşıyarak küçük milliyetlerin zenginliklerine çökerek kendilerine uydu yapıyorlar azerilerde dahil türkiyede , natocular ruslarla tc yi çatıştırarak yaklaşmasını boşa çıkarmaya çalışıyor diyenler haklı gibi

yanıt4
yanıt6
GÖKTÜRK:

AZERBAYCAN TÜRKLERİ KARDEŞLERİMİZ SONUNA KADAR DEVAM KARABAĞI ALMADAN DURMAK YOK.ELLERİNİZE SAĞLIK ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN

34
13
yanıtYanıtla
Beğenme butonuna basdim ,bu geldi geri ala bilmiyo:

Amin

yanıt1
yanıt0
Ayla:

TÜM RUHUMUZLA VE DUALARIMIZLA AZERİ KARDESLERIMIZIN ARKASINDAYIZ. RABBİM GÜÇ VE KUVVET VERSIN KARDESLERIMIZE..

31
12
yanıtYanıtla
Beğenme butonuna basdim ,bu geldi geri ala bilmiyo:

Amin!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title