Haberler

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin alın

Güncelleme:

Antalya'da K.Ç isimli şahıs, tartıştığı ablası Gülderen Çelik'e kurşun yağdırdı. K.Ç daha sonra polis ekiplerini arayarak, "Ablamı öldürdüm, gelin alın" ifadelerini kullandı. İkilinin miras nedeniyle tartıştığı ve şahsın, ablasını pazar dönüşü vurduğu iddia edildi.

Aksu İlçesi'nde bir şahıs, tartışma yaşadığı ablasını tabanca ile vurarak öldürdü. Şahıs olaydan sonra polisi arayarak, "Ablamı öldürdüm gelin alın" diyerek polise teslim oldu.

BAHÇEDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Güzelyurt Mahallesi 217. Sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir evin bahçe kısmında sabah saatlerinde ablası Gülderen Çelik ile tartışan K.Ç, çıkan tartışma sonucunda ablasının üzerine kurşun yağdırdı.

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin aldı

"ABLAMI ÖLDÜRDÜM GELİN ALIN"

Abla olay yerinde hayatını kaybederken şahıs polis merkezini arayarak "Ablamı öldürdüm, silahla başında bekliyorum gelin alın" dedi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin aldı

"MİRAS YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ" İDDİASI

Olay yerinde yapılan incelemede şahsın ablası ile sabah miras yüzünden tartıştığı ve pazar dönüşünde evin bahçesinde tartışıp kurşun yağdırdığı belirtildi. Hayatını kaybeden kadının daha önce eşinden ayrıldığı ve babası ile beraber yaşadığı, babanın ise oturdukları evi kızına miras bırakmak istediği daha sonrasında kardeşler arasında tartışma çıktığı iddia edildi. Kardeşlerin annesinin ise 20 yıl önce intihar ettiği öğrenildi.

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin aldı

ACILI BABA, ÇALIŞMALARI İZLEDİ

Acı haberi alarak olay yerine gelen baba Ziya Ç., polis otosunun içerisinde çalışmaları izledi. Baba daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cenaze ise olay yerinde yapılan delil çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin aldı

Antalya'da vahşet! Ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Öldürdüm gelin aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (3)

Sunay Tuna:

İçinde hiç bir duygu kalmamış, paraya tapan kişilerin yapacağı şeye bakın. İşin aslını bilmemekle birlikte yorum yapıyorum, ama şu sonuca bakın... Şu dünyada en kutsal aile olması gerekirken olanlar dehşet verici. Anne intihar etmiş, oğul ablasını öldürmüş, baba çaresiz polisin çalışmalarını izliyor. Sözün bittiği yerdeyiz.

44
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Maalesef bu müslüman Türk milletinin en büyük fitnesi mal mülk yüzünden yaşanmaktadır. Baba hernekadar kızını düşünmekle haklı olsada yinede diğer mirasçı kardeşinin rızasını sormadan böyle birşey yapmaması gerekirdi. Sonuç çok acı bir ölü bir cezaevi . Yazık olmuş giden gittiğiyle kalmaması için bu ülkede mecliste açık oy açık dayımla İDAM acil bir şekilde çıkartılması gerekir . Eğer bu ülkede İDAM olsaydı o şahıs kardeşini kesinlikle öldüremezdi. Kısasta sizin için hayat vardır. Kuranı Kerim .

9
2
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Ne aile, anne ihtihar etmis, abla olduruldu, ogul hapse gidiyor, babada acılarıyla kalıyor. Babanın evi iki cocugu varken birine vermek istemesi haksız olmus ama bu ablayı oldurmeyi gerektirmez, hem simdi kimse evden ve mirastan yararlanamayacak biri mezara biri hapse bu isler boyle mi cozulur

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title