Haberler

ABD'de koronavirüslü olduğunu iddia ederek polise tüküren kişiye 2 yıldan fazla hapis cezası

Güncelleme:

ABD'de koronavirüs olduğunu söyleyerek bir polisin yüzüne ilk önce öksüren ardından da dört kez tüküren şüpheli, 2 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. Şahıs ifadesinde, "Bana ne yaptığım söylendiğinde bile çoğu zaman bunları hatırlayamıyorum. Bu bağımlılığı yenmek için çok uğraşıyorum" dedi.

Söz konusu polis şikayetçi olmazken yetkililer Stubblefield'e ait farklı davalara bağlı olarak tutuklama emri çıkarttı. Polisin koronavirüs testi negatif çıkarken alkollü olduğu belirtilen ve gözaltına alınan Stubblefield için karar belli oldu. İki yıldan fazla hapis cezasına çarptırılan Stubblefield'in avukatları kendisinin akıl sağlığı ve alkol sorunlarıyla uzun süredir mücadele ettiğini söyledi.

ABD'de koronavirüslü olduğunu iddia ederek polise tüküren kişiye hapis cezası verildi

"İNCİTTİĞİM HER ŞEY İÇİN ÜZGÜNÜM"

Suçunu kabul eden Stubblefield, "Bana ne yaptığım söylendiğinde bile çoğu zaman bunları hatırlayamıyorum. Hapishanede yeni uyandım. Bu bağımlılığı yenmek için çok uğraşıyorum. İncittiğim her şey için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Koronavirüs 23 Mart Haberler

500

Yorumlar (2)

orhan:

tahammüden adam öldürmeye teşebbüstür ölürse karşıdaki cinayettir

2
0
yanıtYanıtla
BBB:

Siyahi olsaydı polis vurmuştu...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title