Haberler

Son Dakika! 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar soruşturmasında takipsizlik veren savcı için inceleme başlatıldı

Güncelleme:

Son dakika! Hiranur Vakfı'nın onursal başkanı Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını 6 yaşındayken evlendirdiği iddiasına ilişkin başlatılan soruşturmaya takipsizlik veren savcı hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından inceleme başlatıldı.

Hiranur Vakfı'nın onursal başkanı Yusuf Ziya Gümüşel'in kızının 6 yaşında evlendirildiği iddiası konuşulmaya devam ediyor. Olayda yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre Gümüşel'in kızını 6 yaşındayken evlendirdiği iddiasına ilişkin başlatılan soruşturmaya takipsizlik veren savcı hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından inceleme başlatıldı.

BAKAN BOZDAĞ'DAN İZİN ALINDI

Konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın izin vermesinin ardından harekete geçildiği ve savcı hakkında inceleme başlatılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Son Dakika: 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar soruşturmasında takipsizlik veren savcı için inceleme başlatıldı

NELER YAŞANMIŞTI?

Bugün 26 yaşında olan Gümüşel'in kızı H.K.G., Kasım 2002'de 6 yaşındayken babası tarafından 29 yaşında bir adamla evlendirildiği ve yıllarca cinsel istismara uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak soruşturmayı inceleyen savcı, takipsizlik kararı vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Hakimler ve Savcılar Kurulu Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (22)

ERKAN :

meslekten ihraç edilmeli . 6 yaşında çocuğun hakkını savunamayacaksa kimi savunacak bu savcı

527
58
yanıtYanıtla
Barış Beydilli:

Soruşturmanın hangi aşamasını bilerek veya hangi hukuk bilgisiyle bunu istiyorsunuz onu da bir yazıverseniz bi zahmet :D

yanıt10
yanıt15
Misafir Can:

O savcının nasıl savcı olduğu araştırılmalı

403
46
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

Fadime şahin müslim gündüz benzeri bi olay ozamanlarda bu tiyatroyu seyretmiştik o değilde CHP teşkilatlarındaki taciz tecavüzler ne oldu kaç kişi ceza aldı hic kimsede bu kadar konuşmadı hayirmi

107
213
yanıtYanıtla
J yuc:

DUNDE YAZMISTIM TURKIYE YARGISINA GUVENIM YOK SADECE YARGI DEGIL TUM DEVLET KURUMLARINA GUVENIM YOK HEPSININ ICINE HER TURLU CEMAAT TARIKAT SIZMIS DURUMDA YAZIK COK YAZIK DIN DIN DIN DIYE DIYE GUZELIM ULKEMI YASANMAZ BIR ULKE YAPTILAR.

184
60
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

O savcı Hukuk fakültesinden nasıl mezun olmuş.

145
33
yanıtYanıtla
Baran Yağmur:

Gerçekten öyle bir şey varsa yazık ki ne yazık insanları dinden soğuttular Allah sizi bildiği gibi yapsın ya ne demek 6 yaşında kız çocuğu ben yazarken bile ellerim titriyor bence en ağır cezayı almaları lazım bu pisliklerin

79
25
yanıtYanıtla
bilal yılmaz :

Dinden neden soğuyorsun ki? Farzet ki var öyle bişey Kuran' ın hükmü açıkken neden dinden soğuyasın? Farzet ki yok öyle bişey Kuran' ın hükmü açıkken neden dinden soğuyasın? Sen üşümek istemişsin sadece benim görüşüme göre

yanıt34
yanıt36
Sen Tanırsın:

Ya kendisi yüzlerce hafız, talebe yetiştiren bir alim. 6 yasında çocugun evlendirilmesi vb tümü İftira. Hafızlık merasiminde giydirilen beyaz gelinlik tarzı elbise ki diğer talebelerin de aynı fotoları var. Allahtan korkun böyle iftira olur mu?

23
57
yanıtYanıtla
Sizden Biri :

Alim mis falan mis filan mis birak savunmayı kendi cocugunu 30 yasindaki adama verirmisin onu söyle

yanıt32
yanıt12
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title