Haberler

Bir süredir kayıp olarak aranan genç, vücudunun bir kısmı eksik halde bulundu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, bir tersanede çalışan ve 7 Aralık'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Serdest Nur Şimşek, yanında pompalı tüfekle birlikte dere yatağında ölü bulundu. Gencin cansız bedeninin bir kısmının eksik olduğu belirlendi. Gencin kaybolmadan önce siyanür aldığı da iddia edildi.

Batman'dan gelerek 10 Ekim 2020'de Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki bir tersanede çalışmaya başlayan Serdest Nur Şimşek, 7 Aralık'ta kayboldu. Şimşek'in kaybolmadan önce internet üzerinden siyanür satın aldığı ve tüm eşyalarını kız kardeşine yolladığı ileri sürüldü. Akşam saatlerinde Karamürsel Kayacık Mahallesi Kavacık mevkiinde dolaşan bir vatandaşın, dere yatağında vücut bütünlüğü bozulmuş bir erkek cansız bedeni gördüğünü ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bölgede yapılan incelemede yanında pompalı tüfek bulunan ve vücudunun bir kısmı eksik olan cansız bedeni yaklaşık 1 aydır kayıp olan Serdest Nur Şimşek olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından cansız beden otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nur Şimşek Karamürsel Kocaeli Aralık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (8)

vay be:

ölüm bir uyku değildir, intihar etmişse kendine yazık etmiş, beden toprağa ruh ise hesap gününe gitti

21
3
yanıtYanıtla
TAYFA:

Aferim okumuş birine benziyon aynen devam

yanıt6
yanıt12
abbas:

millet adaletini kendi uyguluyor adalet yok caydırmaya yönelik tek bir adım yok yol kesen baş kesen ne ararsan var dikkat ediyormusunuz her taraf bölge il ve mezralardan kadın erkek cesetleri çıkıyor bunun tek sebebi adaletin olmayışı Allah muhafaza hangi arar biz bu hale geldik zina faiz diz boyu

8
0
yanıtYanıtla
İlginç:

Bu tersanelerde hep bir işler dönüyor

6
1
yanıtYanıtla
İlginç Değil:

Dönen bişi yok, pis bir çalışma alanı yazı ayrı, kışı ayrı dert, mesai saatleri fazla, çalışma şartları çok zor aldığın para karşılamıyor 1-2 ayda maaş verilmezse borçlar alır başını gider. Yazın daracık alanlara girip maskesiz kaynak yapıyorlar o iki demirin arasında yapılan kaynak ısısı ve gazı cehennem gibi yakıyor, kışın rüzgarda, nemde açık alanda koşturuyorlar. Canlarının bi kıymeti yok bundan 8-10 yıl önce teste kum yerine işçi kullanıp kaç kişi öldürülmüştü buralar cidden denetlenmeli

yanıt4
yanıt0
MANTIKÇI:

Son yıllarda cinayet işleme şekilleri hep vücut parçalama bu ne böyle. Ne ara bu kadar vahşileşti insanlar. Ne rahat işlenir oldu bu tarz cinayetler allah aşkına tarafsızca yargılansın bu tip işleri yapanlar bunu hafifletici yanı olmamalı ömür boyu ceza ve hapiste olduğu yıllarını çalışarak sürdürsün yatarak değil. Çalıştırın oradakileri ağır işlerde maden ocaklarında iş yapsınlar can almak kolay mı öyle.

4
2
yanıtYanıtla
beirsiz:

her kulun bir derdi var allah rahmetsin insan nefsine uyunca oluyor genelde aklına uysa olmaz böyle şeyler.herşeyin hayırlısı

5
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Alooo. . . tersaneden pompali tüfekle cikmis. . . hani nee bileyim ceketini montunu üzerine atar gibisine. . . tüfek ve tabancayla okula gidende var, hasteye gidende var, ise gidende var. . . artik pompali tüfeksiz gezeni ayipliyacaklar. . . nee dünya bee. . . bide böyle birisinin olaylara karismadan aksam yemegine beklemekde az paranoyit degil yanii. . . hani pompali tüfekle ulumeydanda dolastigina degilde, bir dere kenarinda bulunduguna saskinlik. . . bence bi yan tersaneye göz atin. . . yuh bee. . .

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title