Haberler

Sokak köpeği 6 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı

Güncelleme:

- Sokak köpeği 6 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı Sokakta oyun oynayan küçük kız köpel saldırısı sonrası başından ve kulağından yaralandı Köpek saldırısı sonrası kafasına 9 dikiş atılan küçük kız yaşadığı korkuyu dili döndüğünce anlatmaya çalıştı Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde ağabeyi...

- Sokak köpeği 6 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı

Sokakta oyun oynayan küçük kız köpel saldırısı sonrası başından ve kulağından yaralandı

Köpek saldırısı sonrası kafasına 9 dikiş atılan küçük kız yaşadığı korkuyu dili döndüğünce anlatmaya çalıştı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde ağabeyi ile birlikte oyun oynamak için sokağa çıkan 6 yaşındaki kız çocuğuna başıboş sokak köpeği saldırdı. Yere yatırıp üzerine çıktığı küçük kıza dehşeti yaşatan köpek, çocuğu kafasından ve kulağından ısırırken, talihsiz kızın kafasına 9 kişi atıldı.

Olay, Stadyum Mahallesi, Örnek Evler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 6 yaşındaki Narin Yüksel ağabeyi Turan Yüksel ile oyun oynamak için sokağa çıktı. Bu sırda küçük çocukların yanına gelen bir sokak köpeği bir anda çocuklara saldırdı. Narin Yüksel saldırıdan kaçamayınca köpek küçük kız yere yatırıp üstüne çıktı ve kafasın ile kulağından ısırdı. Kardeşini köpeğin ısırdığını gören ağabeyi Turan Yüksel ise bağırarak yardım istedi. Sesi duyan Yüksel ailesinin komşuları Fadime Özdemir ise olaya müdahale edip küçük kızın birkaç dakikalık bir uğraşın ardından küçük kızı köpeğin altından almaya başardı.

Aile çocuklarını kanlar içinde görünce ne yapacağını şaşırdı!

Köpekten kurtulan küçük çocuk hemen ağabeyi ile koşarak evine gitti. Evde çay içtikleri sırada koşarak yanlarına gelen çocuklarından Narin Yüksel'i kanlar içinde gören baba Murat Yüksel ve anne Atiye Yüksel hemen çocuklarını araçlarına bindirerek Dinar Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Burada küçük kızın kafasına 9 dikiş atılırken, kulağındaki ısırığa ise müdahale etti.

"Ben çocuğumu sokaktan bulmadım"

Olayın ardından polis ve belediyeye şikayetçi olduklarını söyleyen baba Yüksel, kızı ile oğlunun büyük korku yaşadığını kaydetti. Baba Yüksel, "Oğlum kızımı alarak koşarak eve geldi ve bir baktım kızım kanlar içinde. İsmini bilmediğim bir komşum çocuğumu köpeğin altından kurtarıyor. Bunun önlemini alsınlar. Benim çocuğumun başına gelen başka çocukların başına da gelebilir. Ben çocuğumu sokaktan bulmadım, kimse de bulmadı. Bunu kim besliyor, kim barındırıyorsa bunun önlemini alsın. Sorumlusu hesabını kanun önünde bana verecek" dedi.

Yara izleri olayın ciddiyetini gözler önüne sordu

Köpeğin saldırısına uğrayan Narin Yüksel ise olaydan dolayı çok korktuğunu kaydederek dili döndüğünce yaşadığı dehşeti anlatmaya çalıştı. Köpeğin saldırısı sonrası ailesi tarafından hastanede fotoğrafları çekilen küçük kızın yara izleri ise olayın ne denli ciddi olduğunu gözler önüne serdi. Olay sonrası bölgeye gelen belediye ekipleri saldırgan köpeği bulup barınağa götürmek için çalışma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title