Haberler

Yargı dizisi konusu ne? Yargı dizisi oyuncuları kimler? Yargı ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Güncelleme:

Yeni sezonda ekranlara gelecek olan yeni dizi Yargı hakkında araştırmalar gündemde. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı belirtilen Yargı dizisi yeni sezonda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Aşk 101 dizisinin başrollerini paylaştığı yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile güzel oyuncu Pınar Deniz'in birlikte rol alacağı Yargı dizisi şimdiden merakla beklenmekte. Peki, Yargı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Yargı ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yargı 1. bölüm fragmanı izle!

Yargı, çekimlerine Ağustos ayında başlanan olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı dizi, Ali Bilgin tarafından yönetilecektir. Dizi avukatların rekabete dayalı hikayesini konu alacaktır. Peki, Yargı dizisi konusu ne? Yargı dizisi oyuncuları kimler? Yargı ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yargı ne zaman başlıyor? Yargı 1. bölüm fragmanı izle! Yargı dizisi hangi kanalda? İşte detaylar haberimizde...

YARGI DİZİSİ KONUSU NE?

Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı 'Savcı Ilgaz' ile Pınar Deniz'in hayat verdiği 'Avukat Ceylin'in bir davayla kesişen yollarının ipuçların ı veren tanıtım izleyiciye sürükleyici bir projenin sinyallerini veriyor.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra "Yargı"nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı dizisi konusu ne? Yargı dizisi oyuncuları kimler? Yargı ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yargı, çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı dizi, Ali Bilgin tarafından yönetilecektir. Dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazıldı. Dizi avukatların rekabete dayalı hikayesini konu alacaktır. Daha önce adı Rekabet olarak açıklanan ancak rafa kalkan yapım, bu kez resmi olarak onaylandı ve çekim hazırlıklarına başladı.Yargı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin önümüzdeki sonbahar aylarında yayında olması ve yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alması da kanalın hedefleri arasında.

Yargı dizisi konusu ne? Yargı dizisi oyuncuları kimler? Yargı ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

YARGI DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in yer aldığı, Sema Ergenekon'un kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu 'Yargı'nın ilk tanıtımı seyirciyle buluştu.

YARGI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yargı dizisinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılıyor. Uyarlama olduğuna dair bir bilgi ise bulunmuyor. Yargı dizisinin tamamen sıfırdan yazılmış, yeni bir dizi olduğu belirtiliyor.

YARGI DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz Ali Bilgin Kanal D Yargı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title