Haberler

Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm saat kaçta, ne zaman?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanıyla heyecanlandıran Yalı Çapkını bugün var mı sorusu araştırılmaya başladı. Peki, Yalı Çapkını bugün yok mu, neden yok? Yalı Çapkını bugün var mı? Yalı Çapkını yeni bölüm saat kaçta, ne zaman? İşte detaylar...

Yalı Çapkını bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi sezon finali bölümüyle geceye damga vurmuştu. Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı merak konusu oldu. Arama motorlarında Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu ne zaman başlayacak sorgulatılıyor. Peki, Yalı Çapkını bugün yok mu, neden yok? Yalı Çapkını yeni bölüm saat kaçta? Yalı Çapkını bugün var mı? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Ferit'in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananlara üzülüp öfkelense de kendi hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini daha iyi fark eder. Halis Ağa ise soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyar. Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için çalışmalara başlarken, hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle hazırlığına girişir. Fakat işler umduğundan daha farklı ilerler. Kendi hayatı için çabalayan Seyran, gündem olan açıklamalardan dolayı tepkilerle karşılaşsa da, hiç beklemediği kişilerden gördüğü destekle mutlu olur. Seyran'a yapılan haksızlıkların acısını ve bildiği gerçeklerin yükünü taşımakta zorlanan Şefika ise, Gülgün ve Seyran ile, Halis Ağa'ya dair şok etkisi yaratacak çok önemli gerçekleri paylaşır.

YALI ÇAPKINI BUGÜN YOK MU?

Star Tv'de Yalı Çapkını dizisi bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'da seyircisiyle buluşacak.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Yalı Çapkını her hafta Cuma günü saat 20:00 'da Star TV'de ekranlara geliyor. Yalı Çapkını dizisi 9 Haziran günü 36. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Yalı Çapkını bugün yok mu, neden yok? Yalı Çapkını bugün var mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını bugün yok mu, neden yok? Yalı Çapkını bugün var mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Yalı Çapkını Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title