Haberler

Venüs retrosu ne zaman bitiyor? 2022 Venüs retrosu bitti mi?

Güncelleme:

Astroloji takipçilerinin gündeminde 2021 Aralık ayından beri devam eden Venüs retrosu hakkında Venüs retrosu ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Astrologların bir buçuk yılda bir yaşandığını söylediği Venüs retrosunun ne zaman sona ereceği son günlerin en merak edilen konuları arasında yer almakta. Gezegenlerin geri hareketleri astrolojide retro olarak adlandırılıyor. Peki, 2022'de Venüs Retrosu ne zaman bitiyor? Venüs Retrosu nedir, etkileri nelerdir?

Venüs retrosu ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bir gerileme dönemi olan retrolar, insanın kendi hakkında harika bilgi sahibi olduğu zamanlar olarak adlandırılıyor. Venüs Retro'su Oğlak burcunda devam ederken venüs retrosu ne zaman bitiyor? sorusuna yanıt aranıyor.

VENÜS RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR?

Venüs, temel anlamda sevgi ihtiyacını ve bunu nasıl karşıladığımızla ilgilidir. Venüs mutluluk, keyif veren konular, ilişkiler, ufak kazançlar ile ilişkilendirilir. Venüs Retrosu, 19 Aralıkta oğlak burcunda başladı ve 29 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

Venüs Gerilemesinden En Çok Etkilenecek Burçlar

Her burç aşk gezegeninin geri dönüşünü hissedebilse de, güneş 22 Aralık ile 21 Ocak arasında Oğlak burcundayken veya kişisel gezegenleri (güneş, ay, Merkür, Venüs veya Mars) Deniz burcundayken doğanlar, bu gerilemeyi çoğundan daha fazla hissedecektir.

Bu durumda özellikle yavaşlamak ve en yakın bağlarınızda nasıl göründüğünüzü, güzelliği nasıl tanımladığınızı ve gördüğünüzü ve paraya ve maddi mülklere nasıl değer verdiğinizi netleştirmek için içe doğru hareket edeceksiniz.

VENÜS RETROSU 2022 ETKİLERİ NELER?

Başkalarıyla nasıl ilişki kurduğunuzu, nasıl flört ettiğinizi ve kendinizi sanatsal olarak nasıl ifade ettiğinizi, zevki nasıl deneyimlediğinizi ve neye değer verdiğinizi ve estetik olarak hoş gördüğünüzü denetleyen aşk gezegeni, her burçta yaklaşık bir ay geçiren kişisel bir gezegendir. Ayrıca her 18 ayda bir geriye doğru hareket eder - başka bir deyişle, yavaşlar ve geriye doğru hareket ediyor gibi görünür.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Venüs Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title