Haberler

Tron, BAT, VeChain Coin Yorum ve Fiyat Analizi: 19 Mart

Güncelleme:

Tron, geçtiğimiz hafta, dalgalı bir Bitcoin piyasası ile birlikte önemli bir volatilite kaydetti. Öte yandan, BAT 1 doları geçerek 1,41 dolara ulaştı ve VeChain istikrarlı bir şekilde yükseldi.

Tron, BAT, VeChain Coin Yorum ve Fiyat Analizi: 19 Mart

Tron [TRX]

0,0535 dolar seviyesi ve 0,0487 dolar seviyesi, TRX için % 9'luk bir düşüş ve% 10'a yakın bir yukarı hareketi temsil ediyordu. Fiyat grafiklerinde, fiyat geçen hafta bu iki seviye arasında gerçekten sıçradı ve daha kısa zaman dilimlerinde güçlü dalgalanma gösterdi.

4 saatlik grafikte işler biraz daha netti. TRX 0,0535 dolar seviyesini dirençten desteğe çevirdi ve yükselmeye başladı. Ayrıca, Parabolik SAR bir satın alma sinyali verdi ve bir sonraki direncin 0,0563 $ olması beklenebilir.

OBV da giderek alıcıların sürekli bir talep olası fiyat yüksek sürmesini sağlayacak düşündüren, yukarı doğru trend oldu.

BAT

BAT için 0,391 $ 'dan 0,849 $' a kuzeye doğru hareket kullanılarak, 1 $ ve 1,37 $ 'da% 27 ve% 62 uzatma seviyeleri çizildi.

Her iki seviye de fiyat tarafından test edildi ve 4 saatlik RSI ve Stokastik RSI aşırı alım bölgesine girdi.

1 saatten daha yüksek bir zaman diliminde bir düşüş sapması veya bir Doji mumu veya düşüş eğilimi gösteren bir mum kullanmak, 1,1 doları hedefleyen kısa bir pozisyona giriş sağlayabilir. Daha iyi bir ticaret, uzun bir pozisyona girmeden önce ivmenin sıfırlanmasını beklemek veya 1.1 $ 'lık bir yeniden ziyaret yapmak olacaktır.

VeChain [VET]

VeChain'in momentumu, önceki direniş seviyelerini geçmesine rağmen yavaşlamamıştı. Yönlü Hareket Endeksi (sarı) ADX ve (mavi) + DI olarak devam eden kuvvetli bir yükseliş resimde 20'nin üzerinde kaldı.

Müthiş Osilatör bir ayı ikiz tepe ve kısa süreli satış sinyali ve beklenebilir $ 0.075 bir gerileme olacağını düşmeden önce bir öncekinden daha düşük bir zirve oluşturabilir.

Yazım sırasında, VET zaten önceki dalganın mum yüksek seviyelerinin 0,0805 $ 'ın üzerindeydi ve daha yükseğe çıkmak, 0.1 $' lık (% 27 Fibonacci uzatma seviyesi) yükseliş hedefini yeniden teyit edecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title