Haberler

Sözcü Tv konuğu Turgay Bozoğlu kimdir? Turgay Bozoğlu kaç yaşında, nereli? Turgay Bozoğlu biyografisi!

Güncelleme:

Sözcü Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, Ebru Baki ile Ebru Baki ile Para Politika programının bugünkü konuğu Demokrat Parti İstanbul milletvekili Turgay Bozoğlu oldu. Sözcü Tv konuğu Turgay Bozoğlu kimdir ve Turgay Bozoğlu kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Sözcü Tv konuğu Turgay Bozoğlu kimdir? Turgay Bozoğlu kaç yaşında, nereli?

Ebru Baki ile Para Politika programının bugünkü konuğu Turgay Bozoğlu oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Turgay Bozoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor.Turgay Bozoğlu kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Sözcü Tv konuğu Turgay Bozoğlu kimdir? Turgay Bozoğlu kaç yaşında, nereli? Turgay Bozoğlu biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

TURGAY BOZOĞLU KİMDİR?

Bozoğlu'nun web sayfasında yer alan biyografisi şöyle:

3 Şubat 1964 tarihinde Bolu Mengen'de doğdum. Beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğuyum. Ben doğduktan kısa bir süre sonra ailem İzmir'e göç etmiş. Sırasıyla Vali Rahmi Bey İlkokulu, Şirinyer Lisesi orta kısmını bitirdikten sonra İzmir Atatürk Lisesi'nde lise hayatımı tamamladım. 1981 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne (Mülkiye) girdim. ABD'de İşletme Yüksek Lisans daha sonra Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktora çalışmalarımı tamamladım.

1987 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu'na girdim. Aynı Bakanlıkta Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Bakan Danışmanı olarak görev yaptım. Ayrıca Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda Bakan Danışmanlığı görevinde bulundum. Ülkemizi bir çok uluslararası toplantılarda temsil ettim. Daha sonra Çankaya Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüm. Halen İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyorum.

1999 yılından beri çeşitli üniversitelerde misafir öğretim görevlisi olarak ders vermekteyim. Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği (VAVEK) Başkanlığını iki dönemdir yürütüyorum. Ayrıca Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi ruhsatlarına sahibim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Demokrat Parti Turgay Bozoğlu Demokrat Parti Milletvekili Ebru Baki Sözcü TV İstanbul Sözcü Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title