Haberler

Şehit astsubay Mustafa Tatlı kimdir, kaç yaşındaydı? Şehit astsubay Mustafa Tatlı nereli?

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da kaza yerinde önlem almak istediği sırada, alkollü sürücü M.G.'nin kamyonetiyle çarptığı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Yurttaşlar ise şu anda en çok Şehit astsubay Mustafa Tatlı kimdir, kaç yaşındaydı? Şehit astsubay Mustafa Tatlı nereli? Sorularını soruyor. İşte konu hakkında detaylar…

Şehit astsubay Mustafa Tatlı şu anda çok merak ediliyor. Acı haberin düştüğü memlekette vatandaşlar tarafından Şehit astsubay Mustafa Tatlı kimdir, kaç yaşındaydı? Şehit astsubay Mustafa Tatlı nereli? hakkında detayları merak ediliyor. İşte detaylar…

ŞEHİT ASTSUBAY MUSTAFA TATLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Konya'dan Afyonkarahisar istikametine giden N.Ö. (52) adlı sürücünün kullandığı 47 DR 756 plakalı saman yüklü TIR, Sultandağı ilçesi Dereçine beldesi yakınlarında kontrolden çıkarak yolun sağ tarafına devrildi. TIR'ın dorsesinde taşınan saman balyaları yola dağıldı. Olay sonrasında bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, güvenlik önlemi olarak yola duba yerleştirmeye çalışırken, M.G. idaresindeki 03 AAG 354 plakalı kamyonet çarpıştı. Durumu ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralanan Astsubay Mustafa Tatlı, kamyonet sürücüsü M.G. ve TIR şoförü N.Ö., ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye taşındı. Akşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı maalesef şehit oldu. Kamyonet sürücüsü M.G.'nin kontrolünde 1.02 promil alkollü olduğu tespit edildi. M.G. ve N.Ö.'nün tedavileri hala sürüyor.

Şehit astsubay Mustafa Tatlı kimdir, kaç yaşındaydı? Şehit astsubay Mustafa Tatlı nereli?ŞEHİT ASTSUBAY MUSTAFA TATLI

ŞEHİT ASTSUBAY MUSTAFA TATLI NERELİ?

Evli ve 1 çocuk babası şehit Mustafa Tatlı'nın, komiser olan kardeşi Özkan Tatlı ve eşi ile bir çocuğunun 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Hatay'da hayatını kaybettiği belirtildi.

Şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı'nın (33) cenazesi, Konya Havalimanı'na getirildi. Burada şehit Tatlı için uğurlama töreni düzenlendi. Törene Konya protokolü ile şehit Tatlı'nın polis memuru eşi Gamze Tatlı ve ailesi katıldı. Törenin ardından Şehit Tatlı'nın cenazesi, askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı Jandarma 3.Sayfa Gündem Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

title