Haberler

Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede çekilmiştir? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hangi ilde ve ilçede çekildi? Dizi çekimleri nerede yapıldı?

Güncelleme:

Kadrosunda Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Engin Hepileri gibi isimlerin olduğu Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart'ta Netflix platformunda yayınlanacak. Dizi başlamadan önce, Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede çekilmiştir? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hangi ilde ve ilçede çekildi? Dizi çekimleri nerede yapıldı? merak edildi. İşte ayrıntılar...

Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart 2022'de yayına girecek olan, yönetmen koltuğuna Emre Şahin'in oturduğu, senaryosunu Elif Usman'in kaleme aldığı, psikolojik drama türündeki Netflix'in Türk orijinal internet dizisi. Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede çekilmiştir? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hangi ilde ve ilçede çekildi? Dizi çekimleri nerede yapıldı?

PERA PALAS'TA GECE YARISI NEREDE ÇEKİLDİ?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde yer alan Pera Palas gerçekte İstanbul-Beyoğlu'nda bulunmaktadır. Dizi mekan olarak Pera Palas otelde geçmektedir. Fakat dizinin çekimleri bu otelde mi yapıldı net bir bilgi yer almıyor.

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İstanbul, Beyoğlu'nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı'nın son dönemi olan 1919 İstanbul'una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul'un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul'unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.

PERA PALAS'TA GECE YARISI OYUNCULARI KİMLER?

Hazal Kaya

Selahattin Paşalı

Engin Hepileri

Tansu Biçer

James Chalmers

Yasemin Szawlowski

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pera Palas'ta Gece Yarısı Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title