Haberler

Payitaht Abdülhamit yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamit 131. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

TRT1'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit son bölümüyle ekranlara geldi. Payitaht Abdülhamit 129. bölüm kesintisiz izle! Payitaht Abdülhamit son fragmanı yayınlandı, 131. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 131. bölüm fragmanı izle! Payitaht Abdülhamit yeni bölüm canlı izle! 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamit yeni bölüm kısa süre önce ekrana geldi. Son bölümün ardından seyirci, Payitaht Abdülhamit 131. bölüm fragmanını araştırıyor. Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile salı akşamları izleyicinin beğenisine sunulan Payitaht Abdülhamit yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT 129. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mason paşayı bulmak için mücadelesini sürdüren Abdülhamid bu kez planını Manyas'ı zindana atarak başlatır. Sultan, mason paşaya ulaşmak için birilerinin Manyas'ı zindandan kaçırmasını beklemektedir. Asaf'ın ölümü ile Eşref Aziz ve ekibi Karekin'in peşine düşer. Karekin'den intikam almak için durmayacak olan Eşref, dört bir yanda Karekin'in izini sürmektedir.

Haremde Bidar Sultanın eksikliği hissedilirken Naime annesinin saraya geri döneceğini düşünmektedir. Ama saraya kimsenin beklemediği biri gelir... Haremde artık bir dönem başlayacaktır.

Payitaht Abdülhamit yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamit 131. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT 131. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Payitaht Abdülhamit yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayımlandı. Peki, 131. bölümde neler olacak?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Payitaht Abdülhamit Manyas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title