Haberler

Oluversin Gari konusu nedir, oyuncuları kimler? Seri kaç bölüm olacak? Oluversin Gari serisi nerede çekildi? Hangi ilde, ilçede çekiliyor?

Güncelleme:

Fox TV'de yayınlanan yeni seri filmlerden birisi olan Oluversin Gari bugün ekranlara gelecek. Bunun ardından izleyiciler Oluversin Gari konusu nedir, oyuncuları kimler merak etti. Peki, Oluversin Gari oyuncu kadrosunda kimler var? Oluversin Gari filmi nerede çekiliyor? Oluversin Gari hangi şehirde ve ilçede çekildi? İşte tüm detaylar...

Fox TV'de yayınlanacak olan Oluversin Gari filmi nerede çekildi merak ediliyor. Peki, Oluversin Gari konusu nedir? Oluversin Garioyuncuları kimler? Oluversin Gari başrolünde kimler var? Oluversin Gari film serisi kaç bölüm olacak?

OLUVERSİN GARİ KONUSU NEDİR?

Arkeolog olan Güney (Birand Tunca), babası Salih'in (Suat Sungur) tarihi bir alanda otel yapacağını öğrenmesiyle Sahilköy'e doğru yola çıkar. Otel yapımını durdurmak için araştırmaya başlayan Güney, köyde kendisi gibi otel yapımına karşı olan aktivist Derya (Aslıhan Malbora) ile tanışır. Otel arazisini almak ve kazıya başlamak için rüşvetten, usulsüzlüğe her türlü dalavereye hazır olan Salih için işler, oğlunun Sahilköy'e gittiğini öğrenmesiyle karmakarışık olur. Köyde varlığından şüphelendiği bir antik kentin izini süren Güney, kendini bir anda aşkın içinde bulur ama eski sevgilisi Seda'nın (Tuğba Melis Türk) ve köyde hazine arayanlarla otel yapılmasını isteyen köylülerin arasında kalır.

Serinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı!

"Oluversin Gari" film serisinin ikinci bölümü olan "Sağlık Oluversin Gari"nin tanıtımı izleyiciyle buluştu.

"Sağlık Oluversin Gari", 13 Temmuz Salı saat 20.00'de TV'de ilk kez FOX'ta.

Yapımcılığını Juli Sanat'ın, yönetmenliğini Hasan Doğan'ın üstlendiği "Oluversin Gari" film serisinin senaryosunu Murat Gürvardar kaleme alırken, müziklerini ise Barış Aryay besteliyor.

OLUVERSİN GARİ OYUNCULARI

Birand Tunca

Aslıhan Malbora

Tuba Melis Türk

Halil İbrahim Kurum

Ali Rıza Tanyeli

Kıvanç Baran Arslan

Tuğçe Karabayır

Suat Sungur

Selehattin Taşdöğen

Hilmi Erdem

Orçun Kaptan

Nilgün Karababa

Oluversin Gari Serisi Kaç Bölüm Olacak?

Seride şuanlık 3 bölüm olacak gibi duruyor. Yayınlanan bölüm isimleri şöyle:

  • - Aşk Oluversin Gari (serinin 1. filmi)
  • - Sağlık Oluversin Gari (serinin 2. filmi)
  • - Artık Oluversin Gari (serinin 3. filmi)
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Gündem Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title