Haberler

Müge Dağıstanlı kimdir? 2. Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı nereli?

Müge Dağıstanlı kaç yaşında? Renkli Sayfalar'ın ardından 2. Sayfa magazin programı ile iki kez Altın Kelebek Ödülüne layık görüldü. Gazeteceliğe Posta gazetesinde başladı. Sabah kuşağında sunduğu magazin programlarıyla adını duyurdu. Peki, Müge Dağıstanlı kimdir?

Müge Dağıstanlı evlendi! 2. Sayfa programının başarılı sunucusu Müge Dağıstanlı, 2017 yılında Hürriyet gazetesinde çalışmalar yürüten Reha Erdoğan ile evlendi. Müge Dağıstanlı eşi Reha Erdoğan kimdir? Müge Dağıstanlı aslen nereli?

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

Dağıstanlı, 5 Kasım 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitim gördü.

POSTA GAZETESİYLE GAZETECİLİĞE ADIM ATTI

Gazetecilik hayatına ise Posta gazetesinde başladı ve burada köşe yazarı ve magazin müdürü olarak görev aldı. Radikal gazetesinde de çalışan Dağıstanlı, burada sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları kaleme aldı.

Müge Dağıstanlı kimdir? 2. Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı nereli?

YILIN MAGAZİN PROGRAMI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

2015 yılından bu yana magazin programı sunuculuğunu üstlenen Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmaya başlayan "2. Sayfa" adlı programı partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yürütüyor. Ardından Show TV'ye geçti. Şubat 2016 tarihi itibariyle de Gülşen Yüksel ile birlikte "Renkli Sayfalar" adlı magazin programıyla Kanal D ekranlarına geldi. Bu program 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde "Yılın En İyi Magazin Programı" seçildi.

Müge Dağıstanlı kimdir? 2. Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı nereli?

Müge Dağıstanlı şu sıralar ise Kanal D'de Gülşen Yüksel Salt ile birlikte 2. Sayfa programını sunuyor. 2. Sayfa ile de 2018 yılı Altın Kelebek Ödüllerinde ''Yılın En İyi Magazin Programı'' seçildi.

Güzel gazeteci, 2017 yılında Hürriyet gazetesi görsel yönetmeni Reha Erdoğan ile dünya evine girdi.

Müge Dağıstanlı kimdir? 2. Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı nereli?Reha Erdoğan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Posta Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title