Haberler

Mahir Ünal neden istifa etti? Mahir Ünal Grup Başkanvekilliği görevinden neden istifa etti?

Güncelleme:

AK Partili Mahir Ünal, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti. Gündeme gelen haberin ardından vatandaşlar Mahir Ünal'ın neden istifa ettiği araştırılmaya başladı. Peki, Mahir Ünal neden istifa etti? Mahir Ünal Grup Başkanvekilliği görevinden neden istifa etti? İşte detaylar...

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti. AK Partili Mahir Ünal'ın neden istifa ettiği merak konusu oldu. Kullanıcılar, Mahir Ünal'ın neden istifa ettiği araştırmaya başladı. Peki, Mahir Ünal neden istifa etti? Mahir Ünal Grup Başkanvekilliği görevinden neden istifa etti? Detaylar haberimizde...

MAHİR ÜNAL NEDEN İSTİFA ETTİ?

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı'nda yaptığı konuşmada "Tarihteki en sert kültürel devrim Türkiye'de yaşanmıştır. Mesela Fransız devrimi her şeyi yıkmıştır ama lügate dokunmamıştır. Yine en sert devrimlerden bir tanesi Mao'nun Çin kültür devrimidir. Lügate dokunmamıştır. Ama maalesef bir kültür devrimi olarak Cumhuriyet ; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" demişti.

MAHİR ÜNAL GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Katıldığı bir kitap fuarında "Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" sözleriyle tepkilerin odağına oturan AK Partili Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden affını talep etti.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mahir Ünal AK Parti Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title