Haberler

Madonna sağlık durumu nasıl? Madonna ne oldu, hasta mı?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Madonna'nın son sağlık durumu hakkında merak edilenler. Madonna'nın hastalığıyla ilgili güncel bilgiler ve sağlık durumu hakkında detaylar. Peki, Madonna sağlık durumu nasıl? Madonna ne oldu, hasta mı? İşte detaylar...

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, haziran ayının başında ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandığı için yoğun bakıma kaldırıldı. Madonna'nın son durumu merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Madonna'nın sağlık durumunu araştırmaktadır. Peki, Madonna sağlık durumu nasıl? Madonna ne oldu, hasta mı? Detaylar haberimizde...

MADONNA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ciddi bir bakteriyel enfeksiyonuna yakalanan ve baygın bulunduğu otel odasından yoğun bakıma kaldırılan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarını anlatan şarkıcı, gözünü açtığı anda aklına çocuklarının ve iptal etmek zorunda kaldığı dünya turnesinin geldiğini söyledi.

MADONNA NE OLMUŞTU?

Geçirdiği zor günlerin ardından sağlığına kavuşan Madonna, New York sokaklarında dolaşırken Lauren Conlin adlı hayranı tarafından görüntülendi. Şarkıcının TikTok'ta paylaşılan görüntüde siyah şort, tişört, şapka ve gözlüklü kombini dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, rahatsızlığından dolayı 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayan dünya turnesini iptal etmişti.

Madonna sağlık durumu nasıl? Madonna ne oldu, hasta mı?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Madonna Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title