Haberler

Kurtlar vadisi pusu 277. yeni bölüm fragmanı (24 Aralık)

Güncelleme:

Kurtlar vadisi pusu 277. yeni bölüm fragmanı. 24 Aralık Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı. Polat Alemdar büyük buluşmaya götürülüyor. Gölge adı gibi çok gizemli bir şekilde geri dönüyor. KVP 277. yeni bölümde yaşananların özeti yeni bölüm fragmanında.

Kurtlar vadisi pusu 277. yeni bölüm fragmanı. Kurtlar vadisi pusu 24 Aralık gecesi 277. bölümü ile yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Hoca'nın baskına uğraması ile son bulan KVP bölümünün devamında neler olacağı merak konusu. Gölge'nin sadık adamı Ariel, Polat Alemdar'a yaptıklarının bedelini ödetmek için harekete geçer. Hoca'nın bulunduğu mekana büyük bir operasyon düzenleyen Ariel operasyonuda olay yerinden takip etmektedir.

Polat Alemdar Hoca'ya binayı terk etmesi gerektiğini söyler. Ancak Ariel'in adamları çoktan işe koyulmuştur bile. Binayı saran Ariel'in adamlarının Hoca'yı almadan gitmeye niyeti yoktur. Kurtlar vadisi pusu 277. yeni bölümde Hoca'nın bu tehlikeli çemberden kurtulup kurtulamayacağı sorusunun yanında bir çok merak edilen konunun yanıtı da verilmiş olacak. Fragman videosu yayınlandığında haberler.com adresinden izleyebilirsiniz. Kurtlar vadisi pusu 277. yeni bölüm fragmanı ve en çok izlenen dizilerin en yeni görüntüleri daima bu adreste.

Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı (277.bölüm)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ariel Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title