Haberler

İzzet Altınmeşe'nin oğlu neden öldü? Ali Murat Altınmeşe kimdir? İzzet Altınmeşe ilk kez konuştu

Güncelleme:

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe'nin vefat haberi magazin gündeminde araştırılan konular arasında yer alıyor. Ali Murat Altunmeşe kimdir? Ali Murat Altınmeşe öldü mü, neden vefat etti? İzzet Altınmeşe'nin oğlu neden öldü?

İzzet Altınmeşe'nin oğlu neden öldü? Ali Murat Altınmeşe kimdir? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe'nin vefat haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ali Murat Altınmeşe kimdir? Ali Murat Altınmeşe öldü mü, neden vefat etti?

ALİ MURAT ALTINMEŞE KİMDİR?

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe, 42 yaşında yaşamını yitirdi. Ali Murat Altınmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer aldı. Ali Murat Altınmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi. Fırat Altınmeşe ise Ali Murat Altınmeşe'nin kardeşidir.

İZZET ALTINMEŞE'NİN OĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe, Mersin'de kaldığı binanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti.

Usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin acı günü. Altınmeşe'nin oyuncu olan oğullarından Ali Murat Altınmeşe genç yaşta hayata veda etti. Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan Ali Murat Altınmeşe'nin ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu.

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Edinilen bilgiye göre, bir program için Mersin'de bulunan ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe, merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'nde kaldığı apartmanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti. Altınmeşe'nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İZZET ALTINMEŞE İLK KEZ KONUŞTU

Oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin 11'inci kattan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından İzzet Altınmeşe ilk kez kamera karşına çıkarak konuştu. Evlat acısıyla sarsılan sanatçı, "Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım, işte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor" dedi.

Altınmeşe, sözlerine şöyle devam etti:

"Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye'min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah'a emanet olun."

Sanatçı, "Çok kullanırız ya 'Sözün bittiği yerdeyim' diye, gerçekten şu an öyleyim. Ne söyleyebilirim ki? Yazılan yazı bozulmaz. Kendi isteğimizle bu dünyaya gelmedik. Kendi isteğimizle gidemiyoruz" dedi.

Altınmeşe ayrıca, "Geldik bir gün gidecektik. Sıra kimde hiç bilmiyoruz. Bilmece burada, hep hazır olmalıyız. Öbür dünyaya da hazır olalım. Sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Beni sevenlerin, uzaktan yakından lütuf edip gelenlerin ayaklarına sağlık diyorum. Telefon ile arayan büyüklerime saygılarımı sunup ellerinden öpüyorum, küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En son bu olaydan bir gün önce görüştük" sözlerini ekledi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

İzzet Altınmeşe Gündem Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

serhat karakaş:

İntihar değildir inşaallah!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title