Haberler

İçerde Heyecan Dolu 12. Bölümüyle Geliyor!

Güncelleme:

İçerde 12. bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde heyecan dolu 12. bölümüyle geliyor. İçerde'de 12. bölümde neler olacak? İçerde'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu'nun oynadığı İçerde'nin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin iddialı yapımlarından olan İçerde'de 12. bölümünde neler olacak? Pazartesi günlerinin heyecanla beklenen dizisi İçerde'nin 12. bölümü ikinci ve son fragmanı yayınlandı. İlk fragmanda sadece Sarp ve Yusuf müdür arasındaki diyaloğa yer verilirken, bugün çıkan 2. fragmanda Mert'in Coşkun ile imtihanına dair detaylar ortaya çıktı. Coşkun'un yerini bulan Mert onunla amansız bir mücadeleninin içine giriyor. Mert tüm mesleğini tehlikeye atıp Coşkun'u öldürecek mi? Coşkun'un ardındaki sırrı öğrenirse Celal'e tepkisi ne olacak? İçerde 12. bölümü pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de olacak.

İÇERDE 11. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alyanak, Celal'in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli'nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal'in adamları hain olarak Alyanak'ın peşindedir. Mert'in çocukluk kabusu Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal'e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert'e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut'u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aras Bulut İynemli Mustafa Uğurlu Çetin Tekindor Çağatay Ulusoy Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title