Haberler

Misafir dizisi nerede çekiliyor? FOX Misafir hangi şehirde, nerede çekiliyor? Misafir uyarlama mı, hangi diziden uyarlama?

Başrollerinde Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy'un oynayacağı Misafir dizisi, setiyle de merak ediliyor. Misafir dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Misafir ne zaman başlayacak?

Misafir dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı diziseverler tarafından merak ediliyor. FOX'un yeni dizisinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor. Misafir dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Misafir ne zaman başlayacak? İşte yanıtlar...

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Misafir dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'dur. Başrol oyuncularına ise Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan eşlik edecek. Dizide Hazal Kaya Gece, Buğra Gülsoy ise Erdem karakteri ile sevenlerinin karşısında yer alacak.

MİSAFİR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Uzun süredir merakla beklenen dizi Misafir'in ilk teaser'ı yayımlandı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi 4 Kasım Perşembe akşamı FOX'da olacak.

MİSAFİR DİZİSİ UYARLAMA MI?

4 Kasım'da ekranlara gelmesi beklenen dizinin OASIS adlı diziden uyarlandığı belirtiliyor.

MİSAFİR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Misafir dizisinin fragmanındaki köprü büyük merak topladı. Ancak çekim yeri hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yönettiği, senaryosunu ise Özge Aras kaleme aldığı Misafir dizisi çekimlerine İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam ediliyor.

OASIS KONUSU NEDİR?

Davranış bozuklukları yüzünden ailesi ve toplum tarafından dışlanan, yıllar önce yaptığı bir kaza sonucu masum bir adamın ölümüne sebep olmuş Jong-du hapisten çıkar çıkmaz ölümüne sebep olduğu adamın evine gider ve evde adamın sakat ve felçli kız kardeşi Gong-ju ile karşılaşır.
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Bülent Şakrak Buğra Gülsoy Hazal Kaya Misafir Misafir Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title