Haberler

Merve Özbey hamile mi? Merve Özbey'in çocuğu var mı, kaç çocuğu var?

Güncelleme:

2020 yılının şubat ayında görkemli bir kına ve düğün töreniyle iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey hakkında Merve Özbey hamile mi? Merve Özbey'in çocuğu var mı, kaç çocuğu var? sorularının yanıtı merak ediliyor.

Merve Özbey hamile mi? Merve Özbey'in çocuğu var mı, kaç çocuğu var? konuları gündemin merak edilen başlıkları arasında yerini aldı. Ünlü şarkıcı hakkında araştırılanları sizler için derledik. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

MERVE ÖZBEY'İN ÇOCUĞU VAR MI?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, 26 Şubat akşam saatlerinde ilk bebeğini kucağına aldı. Anne olmanın heyecanını yaşayan şarkıcı, kızına Elif Özüm adını verdi.

İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Elif Özüm adını verdiler. Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada "Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin bebeği, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Merve Özbey, dün akşam ilk bebeğini kucağına aldı

HAMİLE KALDIĞINI MÜJDELEMİŞTİ

Merve Özbey, hamile olduğunu sosyal medya hesabından "Gel bakalım güzel kızım. Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir. Çok şükür" paylaşımıyla duyurmuştu.

MERVE ÖZBEY HAMİLE Mİ?

İlk çocuğu Şubat 2021 tarihinde kucağına alan Merve Özbey, yeniden hamile olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Merve Özbey Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title