Haberler

Gupse Özay doğum yaptı mı? Gupse Özay çocuğunun adı ne? Jan Asya anlamı ne?

Güncelleme:

2020 yılında Barış Arduç ile nikah masasına oturan Gupse Özay karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyordu. Peki, Gupse Özay doğum yaptı mı? Gupse Özay çocuğunun adı ne? İşte detaylar...

2014 yılında Deliha filminin başrolünü paylaşan Gupse Özay ile Barış Arduç'un arkadaşlıkları kısa sürede aşk dönüştü. 6 yıl aşk yaşayan ikili, 2020 yılında nikah masasına oturdu. İlişkilerini olduğu gibi evliliklerini de gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, anne ve baba olmak için gün sayıyordu. Peki, Gupse Özay doğum yaptı mı? Gupse Özay çocuğunun adı ne?

GUPSE ÖZAY DOĞUM YAPTI MI?

Hamilelik sürecini evinde geçiren oyuncu Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendiriyordu. Ünlü oyuncunun sevenleri Gupse Özay doğum yaptı mı? sorusunu araştırmaya başladı. 6 yıldır birliktelik yaşayan ünlü çift geçtiğimiz gün kızlarını kucaklarına aldılar.

GUPSE ÖZAY ÇOCUĞUNUN ADI NE?

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti kızlarına "Jan Asya" ismini koydular.

JAN ASYA İSMİNİN ANLAMI NE?

Jan ismi Çerkezce kökenli bir isimdir. Jan isminin anlamı ise atak, çevik, becerikli, çalışkan demektir.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Barış Arduç Gupse Özay Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title