Haberler

FOX TV canlı izle! FOX TV HD kesintisiz donmadan canlı izleme linki!

Güncelleme:

FOX TV programlarını takip etmek isteyenler, mobilden ve bilgisayarlarından FOX TV canlı izleme linki ile bu keyfi yaşıyor. Peki, FOX TV HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki nedir? FOX TV şifresiz canlı izleme linki, FOX TV canlı izle araştırılıyor. İşte FOX TV canlı yayın izle linki...

FOX TV canlı izle linki araştırılıyor. FOX TV dizileri, programları ve haberlerini takip etmek isteyen izleyiciler, telefonlarından ve bilgisayarlarından FOX TV izlemek için FOX TV canlı izleme linki, FOX TVHD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki, FOX TV canlı izle gibi konuları araştırıyor. İşte FOX TV canlı yayın izle linki...

FOX TV CANLI İZLE

FOX TV canlı yayın ile sevdiğiniz dizileri ve programları canlı olarak takip edebilirsiniz. FOX TV canlı izleme linki haberimizde yer almaktadır.

FOX TV CANLI YAYIN

FOX TV canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE'ye tıklayınız.

FOX TV CANLI YAYIN İLE DİZİLERİ VE PROGRAMLARI KAÇIRMAYIN!

FOX TV canlı yayın linki ile en sevdiğiniz dizileri, filmleri programları izleyebilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI

  • 05:30 Şevkat Yerimdar
  • 07:15 İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu
  • 10:00 Ekonomi Arası
  • 10:15 Çağla ile Yeni Bir Gün
  • 12:30 En Hamarat Benim
  • 16:30 Yasak Elma
  • 19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
  • 20:00 Yasak Elma
  • 23:30 Tozluyaka

FOX TV FREKANS BİLGİLERİ

1. ADIM

Önce menü tuşuna basın. Açılan menüden, uydu alıcısının marka ve modeline göre; "Kanal Arama" - "Manuel Arama" - "Kanal Ekleme" - "El ile Arama" gibi menülerden hangisi belirliyor ise AŞAĞI - YUKARI OK TUŞU ile ona gelin.

2. ADIM

Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka ve modeline göre: "TP Frekansı" - "Alış Frekansı" - "Frekans" - "Uydu Frekansı" seçeneklerinden biri belirecektir. AŞAĞI - YUKARI OK TUŞU ile o seçeneğin üstüne gelin. Uzaktan kumandanızın rakam tuşlarını kullanarak FOX HD için "12329"u, FOX SD için "12336" yı girin.

3. ADIM

Yine aynı pencerede "Sembol Oranı" ya da "Sembol Rate" yazan bir seçenek bulunacaktır. Bu seçeneğin üstüne gelerek, oradaki boş alana kumandanın rakam tuşlarıyla FOX HD için "6666"u, FOX SD için "5520" yı girin.

4. ADIM

Yine aynı pencerede bulunan, "POLARİZASYON" ya da "Pol" şeklinde bir yazı göreceksiniz. Bunun üstüne gelerek, SAĞ-SOL OK TUŞLARI ile "Yatay" (Horizantal)'ı seçin.

5. ADIM

Yine aynı menü penceresinde bulunan. "FEC Kodu" ayarını yapmak içinde kumandanın SAĞ-SOL OK TUŞLARINI kullanarak FOX HD için "2/3"ü, FOX SD için "3/4"ü seçin. Bazı uydu alıcısı (Receiver) modellerinde. FEC Kodu girmek için herhangi bir alan bulunmaz. Eğer sizin uydu alıcınızda da FEC Kodu girmek için bir seçenek yok ise bu kodu girmenize gerek yok demektir.

6. ADIM

Son olarak kumandanızın "OK" tuşuna basın. Böylece uydu alıcınızın FOX'un yayını alabilmesi için gerekli olan bilgileri kaydetmiş oluyorsunuz. Artık yapmanız gereken tek şey FOX'u arattırmak... Bunun için de uydu alıcınızın (Receiver) modeline göre "Aramayı başlat" ya da "TP Tara" tuşlarıyla aramayı başlatabilirsiniz. Arama işlemi bittikten sonra. Uydu alıcısı (Receiver) bulduğu kanalı listenin en sonuna kaydedecektir.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Fox Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title