Haberler

Ferit Şahenk ortak yayında ne kadar bağış yaptı? Doğuş otomotiv depreme ne kadar yardım yaptı?

Güncelleme:

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX Deniz Bayramoğlu, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in 15 Şubat'taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlendi. Yayına Ferit Şahenk da bağlandı. Peki, Ferit Şahenk ortak yayında ne kadar bağış yaptı?

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye'nin tek yürek olacağı canlı yayın, aynı anda ekranlara geliyor. Yayına Ferit Şahenk da bağlandı. Peki, Ferit Şahenk ortak yayında ne kadar bağış yaptı?

Ferit Şahenk ORTAK YAYINDA NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Ferit Şahenk ortak yayında 1Milyar TL bağış yaptı.

ORTAK YAYIN NEDİR?

Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

Çarşamba akşamı saat 20.00'de başlayacak "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8'in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Deniz Bayramoğlu Doğuş Otomotiv Kahramanmaraş Ferit Şahenk Star Tv Show Tv Kanal D Kanal 7 Star Trt Tv8 Fox Atv Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title