Haberler

Evrim Akın'ın annesi kimdir? Evrim Akın'ın annesi Elif Akın kimdir?

Güncelleme:

Avrupa Yakası dizisiyle adını duyuran Evrim Akın'ın özel hayatıyla da merak ediliyor ve annesi hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Evrim Akın'ın annesi Elif Akın kimdir?

Evrim Akın, bir dönemin efsane dizisi Bez Bebek ile karşımıza çıkmıştı. Özellikle çocukların hayran olduğu 'Nana' karakteriyle hafızalara kazanan başarılı oyuncu tiyatro oyunlarında rol aldı. Başarılı oyuncnun ailesi de merak ediliyor. Peki, Evrim Akın'ın annesi kimdir?

EVRİM AKIN KİMDİR?

Doğum tarihi: 12 Haziran 1979

(43yaşında)

Ankara,

Evrim Sülün Akın (d. 12 Haziran 1979, Ankara), Türk oyuncu ve sunucudur. Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Selin Yerebakan karakteri ve Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Nana karakteri ile tanınmaktadır.

Arnavut bir baba ve Kürt bir annenin kızı olarak Ankara'da doğdu. Tuzluçayır'da büyüdü. Lise eğitimini İzmir Selma Yiğitalp Lisesind tamamlayan Evrim Akın, oyuncu olmaya lise 1. sınıfta karar verdi. Bu hayalini gerçekleştirmek için Konak Belediye Tiyatrosu'nun kurslarına gitmeye başladı. Daha sonra bu tiyatronun kadrolu oyuncusu oldu. Böylece oyunculuğa ilk adımlarını atmış oldu. Liseyi bitirdikten sonra konservatuvar eğitimi almak için İstanbul'a geldi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezine girdi. Burada tanıştığı oyuncu Ümit Çırak ile 1997 yılında evlendi ancak evlilik sadece 6 ay sürdü.

90'lı yıllarda Orkid reklamında oynayan ve çeşitli tiyatro oyunlarında oyunculuk yapmış olan Evrim Akın'ın ilk ciddi televizyon deneyimi Show TV'de yayımlanan ve İbrahim Tatlıses'in yazıp yönettiği İmparator adlı dizide Çiçek karakterini canlandırmasıyla başlamıştır. 1999-2000 yıllarında İbo Show'da çeşitli skeçlerde yer almıştır. 1999 yılında Ömer Danış'ın "Alacağım" isimli şarkısının klibinde yer almıştırDaha sonra çeşitli dizilerde oynayan Evrim Akın, asıl ünü Avrupa Yakası adlı dizide buldu. Canlandırdığı Selin Yerebakan karakterinin kullandığı "Oha falan oldum yani.", "Kal geldi ya." gibi repliklerle hafızalara kazınmıştırSonrasında Bez Bebek dizisinde Nana rolünü oynadı. 2007 yılında Müjdat Gezen, Levent Kırca, Peker Açıkalın ve Kadir Çöpdemir gibi isimlerle beraber Güldür Bakalım adlı programda jüri üyesi olarak yer aldı Ardından Koca Kafalar'da sunuculuk yaptı. 2009-2010 yılları arasında TV8'de yayımlanan Uzman Avı adlı yarışma programını sundu. 2011-2013 yılları arasında atv'de yayımlanan Alemin Kıralı adlı dizide Jülide karakterini canlandırdı. Show TV'de Ev Kuşu programını sundu.[15] Show TV'de Piramit adlı yarışma programında yarışmacı koçuydu. Yine Show TV'de Çocuktan Al Haberi adlı yarışma programını sunmuştur Sonrasında Güldür Güldür Show'da Özge karakterini oynamıştırSon olarak, Star TV'de yayımlanan Yeni Bir Ev adlı yarışma programını sunmuştur. Günümüze kadar kariyerinde başarıyla ilerlemiş ve birçok ödül almayı başarmış olan Evrim Akın bir röportajında bir yıl içinde 5 ödül birden kazandığını söyledi.

EVRİM AKIN'IN ANNESİ KİMDİR?

Evrim Akın'ın annesi Elif Akın'dır. Elif Akın hakkında henüz detaylı bilgi bulunmuyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Evrim Akın Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title