Haberler

Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Başarılı gazeteci Can Ataklı'nın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Kullanıcılar, Can Ataklı evli mi, eşi kim gibi soruları araştırıyor. Kaleme aldığı yazılar ve hazırladığı programlarla adından söz ettiren usta isim Can Ataklı biyografisi haberimizde.

Can Ataklı kim sorusu gündemde sıkça yer alan sorulardan biridir. Ünlü gazeteci, yazıları ile dikkatleri çekiyor. Ataklı hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Can Ataklı nereli? Can Ataklı eşi kim? İşte, Can Ataklı'nın ailesine dair ayrıntılar...

CAN ATAKLI KİMDİR?

Ataklı, Mayıs 1956 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Kafkas kökenli bir ailenin Balıkesir'e yerleşmiş kolundan olanAtaklı'nın anne ve babası kimya mühendisidir. Babası kadro olmadığı için ilk dönemlerde kimya öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra annesi ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikalarında çalışmışlardır. Bu nedenle çocukluğu; Susurluk, Uşak, Erzincan gibi yerlerde geçmiştir. Cem isminde bir erkek kardeşi vardır.

Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, nereli?

Balıkesir Atatürk İlkokulu, İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Ataklı, gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. 1975 yılında Vatan gazetesinde devam etti. 1985-1986 yılında Günaydın gazetesinde çalıştı. 1984-1985 yılları arası Tan gazetesini yönetti. 2002-2004 yılında Star TV'de ana haber sundu ve Kırmızı Koltuk adlı programı sunuculuğu üstlendi. 2004 yılında TMSF el koyunca ayrıldı. Bunların yanı sıra Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk TV ve Business Channel'da köşe yazarı, yayın koordinatörü, yazı işleri müdürü ve genel yayın yönetmenliği yaptı. 2015 yılının Ekim ayından bu yana Korkusuz Gazetesinde yazıyor. 2016 yılından itibaren hafta içi her gün Halk TV'de Yazı İşleri adlı programı hazırlayıp sundu. Günümüzde Tele1 televizyonunda görev almaya devam ediyor.

Can Ataklı ilk evliliğini Handan Türkeli, ikinci evliliğini ise Ayşe Savaşçın ve son evliliğini Seyran Savaş ile gerçekleştirdi. Tuvana ile Begüm ve Peri adında üç kızı olan Can Ataklı, 2002 yılında Son, 2008 yılında da Ateşten Koltuk filmlerinde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Can Ataklı Diyarbakır Balıkesir Haberler

500

Yorumlar (2)

BURHAN:

Demokrasiyi yalniz ben bilirim diyen Gruba ait olan zavalli birisidir. Arasira Tele1 deki yayinlarina bakarken gülerek ve eglenerek izliyorum. Bence bu adama ceza filan verilmesin. Cünki o kendisini zaten cezalandirmistir, benim icin ZAVVALLI kendisini bu tutumuyla bir B. K oldugunu sayiyor. Tabire göre AGZI OLAN BOS BOS KONUSUYOR.

5
6
yanıtYanıtla
özkardeş.:

bu. arkadaşın. bence. akıl. saglıgı. bozuk. yazık. acilen. pisikologa. gitmesi. lazım.

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title