Haberler

Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 130. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Güncelleme:

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni sezonun yeni bölümü 130. bölüm olacak. 130. bölümü izleyenler gelecek bölümün fragmanı ne zaman çıkar merak etti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 130. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte bilgiler...

Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranları sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle sevenleriyle buluşuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Bir Zamanlar Çukurova canlı izle! Bir Zamanlar Çukurova ATV canlı izle! şeklinde aratıyor. Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 130. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkar? Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı çıktı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü bugün 31 Mart Perşembe günü ATV'de başlayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 131. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova bugün 130. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünün ardından 131. bölüm fragmanı yayınlanacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Züleyha Hakan'la yüzleşiyor

Züleyha konağın mühürlenmesi ve Kerem Ali'nin kaçırılmasının şokunu yaşarken, Hakan yaptığı hamle ile Müjdat ve birlikte çalıştığı kişileri jandarmaya yakalatır. Züleyha, Hakan'ın Kerem Ali'yi kurtarmasına rağmen ikna olmaz.

Fikret, Hakan'la yüzleşip hala kendisine tam anlamıyla güvenmediğini söylerken; Abdülkadir, Betül ve Çolak üçgeninde işler iyice karışır. Züleyha, sırlarını bir türlü açıklamayan Hakan'la yüzleşir ve Hakan tüm gerçekleri anlatmaya karar verir…

Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 130. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha köşeye sıkışıyor konağa haciz geliyor

Züleyha'nın silahını doğrulttuğu Hakan, tüm gerçekleri anlatır ancak Züleyha'yı ikna etmeyi başaramaz. Hakan hisselerin devrini sağlayacak belgeyi imzalamayınca Züleyha tetiği çeker… Betül'ün kurduğu oyun meyvelerini verir ve icra memurları konağın kapısına dayanır. Büyük şaşkınlık yaşayan Züleyha gerekli parayı bulup konağı kurtarmaya çalışırken, Hakan elinde para dolu bir çanta ile çıkagelir.

Fekeli'nin ölümünün ardından anlaşmanın artık geçersiz olduğunu söyleyen Müjdat, Kerem Ali üzerindeki haklarından feragat etmek için 10 milyon para talep eder. Avukatları ile birlikte konağa gelen Müjdat, parasını alıp haklarından feragat eder ancak bu sırada Kerem Ali'nin kaybolması ortalığı karıştırır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

  • Züleyha Yaman (Hilal Altınbilek): İstanbul'da bir terzidir.
  • Ali Rahmet Fekeli (Kerem Alışık): Adana'nın yerlilerinden olan bir ağadır.
  • Fikret Fekeli/Yaman (Furkan Palalı): Adnan Yaman'ın gayrimeşru oğludur.
  • Lütfiye Duman (Hülya Darcan): Fikret'in teyzesidir.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title