Haberler

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ neden boşandı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma sebebi ne?

Güncelleme:

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin 27 yıllık evlilikleri tek celsede bitti. Ünlü çiftin boşanma sebepleri araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Arzum Onan Mehmet Aslantuğ neden boşandı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma sebebi ne? İşte detaylar...

Magazin dünyasının örnek çiftlerinin başında gelen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Duruşmaları bugün görülen çift, resmi olarak yollarını ayırdılar. Ünlü çiftin neden boşandığı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından ikilinin neden ayrıldığı araştırılıyor. Peki, Arzum Onan Mehmet Aslantuğ neden boşandı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma sebebi ne? Detaylar haberimizde...

ARZUM ONAN MEHMET ASLANTUĞ NEDEN BOŞANDI?

Mayıs ayında 27 yıllık eşi Arzum Onan ile tek celsede boşanan Mehmet Aslantuğ, ayrılığın perde arkasını anlattı. Boşanmayı Onan'ın istediğini söyleyen oyuncu, "Arzum'u terk etmedim, başka birini sevmedi. 'Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum' dedi. Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol dedim" itirafında bulundu.

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ neden boşandı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma sebebi ne?

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ neden boşandı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma sebebi ne?

ARZUM ONAN AYLAR SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen 'Kontrol sende cevabı gende' projesinin elçisi olan Arzum Onan, önceki gün verilen davette basın mensuplarıyla sohbet etti. Yeni hayatına alıştığını söyleyen Onan, "Şu dönem hiçbiri için kolay değil ama zaman her şey bizim için. Her şey güzel olacak. Alışıyorum" dedi. Aslantuğ ile arasının hiçbir sorun olmadığını söyleyen ünlü isim, "Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olmaz olamaz birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title