Haberler

Arda Turan hesap sormaya başladı ! Arda'dan iddialı sözler

Güncelleme:

Arda Turan sosyal medya da takipçileri ile atıştı. Milli futbolcu Arda Turan, kendisine "Hesap sormayacak mısın reis?" sorusuna "Soruyorum yeğenim. Bizi kim paracı, primci yaptıysa." diye cevap verdi.

Arda Turan sosyal medya da takipçileri ile atıştı. Milli futbolcu Arda Turan, kendisine "Hesap sormayacak mısın reis?" sorusuna "Soruyorum yeğenim. Bizi kim paracı, primci yaptıysa." diye cevap verdi. EURO 2016'da milli takımda yaşanan prim krizinde adı geçen isimlerden biriydi Arda Turan. Futbol Direktörü Fatih Terim ile arasındaki gerginlik tüm kamuoyunca görüldü.

Milli yıldız turnuvada grubun son maçı olan Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunmuş, 'Biz hayatımızda kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim herkese tek tek hesap soracağım. Hiç kimse merak etmesin. Benim her şeyimi konuşabilirsiniz ama adamlığıma laf söyleyemezsiniz' şeklinde sert ifadeler kullanarak kendisi hakkında ortaya atılan iddialar hakkında hesap soracağını belirtmişti.

"HESAP MI SORMAYA BAŞLADIN?"

Tatilini Çeşme'de geçiren Barcelona'lı futbolcu dün instagram hesabından önce arkadaşları ve kardeşiyle olan bir fotoğraf paylaştı. Altına gelen yorumlara cevap veren Arda, bir takipçisinin 'Hesap sormaya başladın mı?' sorusuna 'Başladım. Hiç şüphen olmasın. Sözümde dururum hep' diyerek yanıt verdi.

Yıldız futbolcu daha sonra gece bir paylaşım yaparak şu imalı sözlere yer verdi: Beni tanıyanlar: Beyaz geldi, beyaz gitti...

"HESAP SORUYORUM YEĞENİM"

Arda, ardından bu fotoğrafın altına yapılan yorumlara cevap verdi. Bir takipçisinin yine 'Hesap sormayacak mısın?' sorusuna milli futbolcu 'Soruyorum yeğenim. Bizi kim paracı, primci yaptıysa. Halkla milletle sıkıntı yok' diyerek uzun zamandır koruduğu suskunluğunu bozdu.




Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çek Cumhuriyeti Fatih Terim Arda Turan Gündem Haberler

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bakmadan Geçme

Kurban eti yıkanır mı, kırmızı et yıkanır mı? Kurban kesildikten sonra et yıkanır mı? Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir?
Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title