Haberler

SkyTürk'te Program Protestosu Program Bitirtti

Güncelleme:

Programları yayından kaldırılan gazetecilere destek verdi, protestoyu yaptığı program bitti.

Akademisyen Mehmet Karlı, TMSF'nin el koyduğu SkyTürk360'ta katıldığı canlı yayında Doğan Akın ve Murat Sabuncu'nun programının kaldırılmasını protesto etti, katıldığı program bitti.

PROTESTO ETTİ

Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Karlı, SkyTürk360'da yayınlanan ve Hilmi Hacaloğlu'nun sunduğu 'Şimdi Söz Sende' programında Murat Sabuncu ve Doğan Akın'ın sunduğu programın TMSF'nin kanala el koymasının ardından yayından kaldırılmasını protesto etti.

SOĞUK RÜZGARLAR ESTİREN SÖZLER

Karlı'nın TMSF'nin Çukurova'nın başına getirdiği Cengiz Özdemir'e seslenerek, 'Sayın Özdemir hayırlı olsun, Gezi'den selam olsun' sözlerinin ardıdan programda soğuk rüzgarlar esti.

YAYINI TERK ETTİ

Karlı, Star yazarı Halime Kökçe, Akşam yazarı Tuğçe Tatari ve Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık'ın da konuk olarak katıldığı canlı yayını terkedince ortam daha da gerildi.

PROGRAM BİTTİ

Yayının ardından ise programı yapan Hilmi Hacaloğlu bundan sonra 'Şimdi Söz Sende'yi yapmayacağını açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Hacaloğlu, ''Aldığım kararın TMSF'yle ilgisi yok. Artık @simdisozsizde 'yi yapmayacağım. Dost kazığına gelince, ucuz kahramanlar hayatımızda hep olacak! '' dedi 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Cengiz Özdemir Murat Sabuncu Doğan Akın Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title