Haberler

Sivasspor, Roberto Carlos ile Anlaştı

Güncelleme:

Sivasspor, kırmızı beyazlı takımı çalıştırması için Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos'la kesin olarak anlaştı.

Roberto Carlos'un, pazar günü Türkiye'ye gelerek, pazartesi günü Sivas'ta sözleşme imzalaması bekleniyor.

BAŞKAN ODYAKMAZ: "KESİNLEŞTİ"

Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına giren Sivasspor uzun süredir görüştüğü Rus ekibi Anzhi'nin sportif direktörlüğünü yapan Roberto Carlos'la anlaşmaya vardı. Başkan Mecnun Otyakmaz, görüştükleri Carlos ile 1+1 yıllığına sözleşme imzalama konusunda anlaştıklarını belirtti.

YARDIMCILARI DA BELLİ OLDU

Carlos'un Sivasspor'da birlikte gördev yapacağı isimler de belirlendi. Yardımcısı olarak Brezilyalı Cesar Domingos ile birlikte Türkiye'ye gelecek olan Carlos'un kaleci antrenörlüğünü Bülent Uygun döneminde Sivasspor'da görev yapan Murat Göksu ile Sefer Yılmaz yapacak. Sivasspor ayrıca bir dönem takımın formasını da giyen eski futbolcu Murat Erdoğan'ı ise sportif direktör olarak görevlendirdi.

"İMZA İÇİN TARAFTARLARIMIZI STADIMIZA BEKLİYORUZ"

Sivasspor Başkanı Otyakmaz, yeni teknik direktörlerinin Sivasspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti, pazartesi günü yapılması planlanan imza törenine, tüm taraftarları 4 Eylül Stadı'na beklediklerini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

roberto carlos fenerbahçe sivasspor türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title