Haberler

Sivas'ta 6 Şehit Ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Verildi

SİVAS Valisi Salih Ayhan, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Berat Belgelerini 6 şehit ailesine takdim etti.

SİVAS Valisi Salih Ayhan, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Berat Belgelerini 6 şehit ailesine takdim etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen törene Vali Salih Ayhan'ın yanı sıra şehit aileleri, 5'nci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Sivas İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan katıldı.

Vali Salih Ayhan, Şehit Uzman Çavuş Onur Alkan, Şehit Jandarma Er Salih Bulut, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak, Şehit Komando Uzman Çavuş Furkan Peker, Şehit Jandarma Komando Er Doğan Kaya ve Şehit Jandarma Er Çetin Doğan'ın ailelerine Devlet Övünç Madalyası ve Beratları takdim etti. Törende konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, Devlet Övünç Madalyası'nın çok şerefli ve onurlu bir belge olduğunu hatırlattı.

Ayhan "Cumhurbaşkanımız gönderdi bizzat takdim etmemizi emrettiler. Rabbim cennetiyle muamele eylesin. Sizlere de tekrar sabırlar diliyorum. Onlar hakikaten vazifelerini layıkıyla yaptılar. Bu toprağı bedenleriyle, canlarıyla hizmetlerini yaptılar. Asıl olan bizlerin bundan sonra onlara layık olabilmesi. Sizler bizim en hassasiyet gösterdiğimiz, en yakınlarımızsınız. Sizlerden tek isteğimiz bu manada çocuklarınız hatıratına muhafaza etmek. Bu şerefli belgeyi bundan sonra ki evlatlarına, torunlarına bu güzel mirası devredebilmeniz ve bize de bol bol dua etmeniz. Devletimiz elinden geldiğince bu manada önem gösteriyor. Bizim de en çok dikkat etmemiz gereken hususlardan. İlimiz toplam il sınırları içerisinde yaşayan ve dışarıda yaşayan 350 şehidimiz ve şehit ailemiz var. Her birinin yeri bizde ayrı" dedi.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Ayhan Jandarma Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title