Haberler

Şişirilirken Patlayan Römork Lastiği Can Aldı

TOKAT'ın Erbaa İlçesi'nde 31 yaşındaki Harun Yılmaz, kompresörle şişirmek istediği tuğla yüklü traktörün römorkunun lastiğinin fazla basınç nedeniyle patlaması sonucu hayatını kaybetti.

TOKAT'ın Erbaa İlçesi'nde 31 yaşındaki Harun Yılmaz, kompresörle şişirmek istediği tuğla yüklü traktörün römorkunun lastiğinin fazla basınç nedeniyle patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında ilçe yakınlarında D-100 karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Harun Yılmaz, dayısının oğlu İlhan Ulusoy ile birlikte 60 NT 218 plakalı traktöre yüklediği tuğlaları götürürken, yakıt almak için yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Römorkun lastiğinin havasının indiğini fark eden Yılmaz, istasyonun içindeki lastik tamircisine gitti. Harun Yılmaz, lastiği kompresör ile şişirirken aşırı basınç nedeniyle patlama meydana geldi. Yerinden fırlayan jant halkasının çarptığı Harun Yılmaz birkaç metre ileriye savruldu. Ağır yaralanan Yılmaz, çağırılan ambulansla kaldırıldığı Erbaa Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından traktör otoparka çekildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına da yansıdı. Yılmaz'ın yakıt aldıktan sonra lastik tamircisinde durması ve lastiğin patlama anı görüntülerde yer aldı.

Akaryakıt istasyonunda bulunan nakliye firması sahibi Ersan Sırdaş, "O basınç sürücüyü 3 metre uzağa fırlatmış. O an yazıhanedeydim, sese çıktım. Başına arkadaşlar toplanmıştı. Yardımcı oluyorlardı, ama kalbi durmuş gibiydi. Patlamayla benim panomun camı da kırıldı" dedi.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harun Yılmaz ulusoy Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title