Haberler

Şırnak'ta Hain Pusu

Güncelleme:

Şırnak'ta sivil otomobilde bulunan 2 uzman çavuş, PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayınlı saldırıda yaralandı.

Şırnak'ta sivil otomobilde bulunan 2 uzman çavuş, PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı uzaktan kumanda ile patlatmaları sonucu yaralandı.

Cizre Caddesi'ndeki refüje bırakılan patlayıcı, saat 22.00 sıralarında içerisinde uzman çavuşlar Emrah Polat ve Mehmet Selvi'nin bulunduğu, 23 K 2767 plakalı sivil otomobilin geçişi sırasında patlatıldı. Terörislerin uzaktan kumanda ile gerçekleştirdiği patlamada otomobildeki uzman çavuşlar Polat ve Selvi yaralandı. Yaralanan iki uzman çavuş, Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı uzman çavuşların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Teröristlerin uzaktan kumanda ile gerçekleştirdiği patlamada sırasında çevrede bulunan işyerlerinin camları ile yakında park halinde bulunan iki otomobin de camları kırıldı, ufak çaplı hasar meydana geldi. Patlama sesi, mahalle sakinlerinde panik ve korkuya neden oldu. Olay yerine bomba uzmanı ile çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.

Patlama ile ilgili inceleme yapılırken zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Patlama nedeniyle trafiğe kapanan yol ise polisin çevrede yaptığı incelemelerden sonra tekrar açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selvi Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title