Haberler

Şirinler Akademisi'nin Çocukları Polis Haftası Kutladı

Şirinler Çocuk Akademisi, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve polis haftasını kutladı.

Şirinler Çocuk Akademisi, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü ve polis haftasını kutladı.

Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nü ziyarete eden Şirinler Çocuk Akademisi'nin 0-6 yaş arası çocukları, ilk defa polislerle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Ziyarette konuşan Şirinler Çocuk Akademisi Kurucu Müdürü Abdullah Polat, Şirinler Çocuk Akademisi olarak çocuklarımıza polisleri daha iyi anlatmak ve polislerimizden onlara daha iyi vatandaş olmamın kazanımlarını sağlamak amacıyla ziyaret ettiklerini belirterek, çocuklara ilgi gösteren Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Şube Komiseri İlyas Yarımağa ve tüm emniyet personeline teşekkür etti.

Ziyarette Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nı kutlayan Şirinler Çocuk Akademisi Kurucu Müdürü Abdullah Polat, Şirinler Çocuk Akademisi olarak çocuklara emniyet mensuplarını daha iyi tanıtmak ve polislerin onlara daha iyi vatandaş olmanın kazanımlarını sağlamak amacıyla ziyaret ettiklerini belirterek, "Türkiye'nin ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı milletinin güvenliğini ve huzurunu muhafaza eden polislerimizin, Polis Haftası'nı büyük bir gururla kutluyoruz. Vatan, Millet, Bayrak uğruna canlarını vermekten sakınmayan Kahraman Emniyet mensuplarımızın, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutluyorum. Bu kapsam da vatandaşın can ve mal güvenliğini, kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yapan, fedakarlık gösteren emniyet mensuplarının yaşadığı zorluklara göğüs gererek bizlere huzurlu bir şekilde evlerimizde uyumamızı sağladıkları için teşekkürü bir borç biliriz. Bugüne kadar vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Şube Komiseri İlyas Yarımağa ve oradaki tüm emniyet personeline çocuklarımıza göstermiş oldukları ilgi ve hediyeleri için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Polat Polis Haftası Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title