Haberler

Sinop'ta esnaf ve sanatkarlar başkanını seçti

Güncelleme:

Sinop'ta esnaf ve sanatkarlar başkanını seçti Sinop'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi gerçekleşti.

Sinop'ta esnaf ve sanatkarlar başkanını seçti

SİNOP - Sinop'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi gerçekleşti. Sandıktan çıkan isim yeniden Haydar Gündoğdu oldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen seçime Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Minoğlu, CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, adayların yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle birlikte çok sayıda esnaf katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın daha önceki yıllarda yapılan faaliyet raporunun okunması ile devam etti. Tahmini bütçenin okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Ahmet Kıran ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı ve adayı Haydar Gündoğdu birer konuşma yaptı. Sandıkta bin 743 üyeden bin 253'ü oy kullandı. 45 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Ahmet Kıran 577 oy alırken, mevcut başkan Haydar Gündoğdu ise 631 oy alarak Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı seçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gündoğdu Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title