Haberler

Sinemalarda Bu Hafta

Güncelleme:

Bu hafta aksiyondan animasyona dramadan romantik komedilere geniş bir alternatif yelpazesi sinemaseverleri bekliyor.

Sinemalarda bu hafta "Zor Ölüm:Ölmek İçin Güzel Bir Gün" "Oyunbozan Ralph" "Romantik Komedi 2:Bekarlığa Veda" "Taş Mektep" ve "Acı" filmleri vizyona girdi.

ZOR ÖLÜM: ÖLMEK İÇİN GÜZEL BİR GÜN

Yönetmenliğini John Moore'un yaptığı "Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün" filminin senaryosunu Skip Woods ve Roderick Thorp yazdı.

Yapımcılığını Stephen J. Eads ve Tom Karnowski'nın üstlendiği aksiyon, gerilim ve macera türündeki filmde, Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Amaury Nolasco, Patrick Stewart ve Sebastian Koch rol alıyor.

OYUNBOZAN RALPH

Yönetmenliğini Rich Moore'nin üstlendiği "Oyunbozan Ralph" adlı 3 boyutlu animasyon filminin senaryosunu Phil Johnston ve Rich Moore kaleme aldı.

Seslendirmesini Jane Lynch, John C. Reilly ve Sarah Silverman'ın yaptığı filmde, atari oyunu kahramanı olan Ralph'ın hikayesi. anlatılıyor.

TAŞ MEKTEP

Haftanın yerli yapımlarından "Taş Mektep" filminin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Senaryosunu Yılmaz Karakoyunlu'nun yazdığı filmde, Altan Erkekli, Mete Horozoğlu, İlker Aksum, Ahu Türkpençe ve Bülent İnal izleyici karşısına

çıkacak.

Filmde, Sakarya Meydan Savaşı'na katılıp orduya destek olmak amacıyla 1920-1921 yıllarındaki öğretim döneminde okullarını terk eden Kayseri Lisesi'nin son sınıfındaki 62 öğrencinin Kurtuluş Savaşı'nın en

çetin çatışmalarının yaşandığı günlerde vatanları uğruna şehit olma öyküsü

beyaz perdeye taşındı.

ROMANTİK KOMEDİ 2: BEKARLIĞA VEDA

Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yaptığı "Romantik Komedi 2: Bekarlığa

Veda" filmi, komedi ve romantizm severleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Senaryosunu Aslı Zengin ve Ceren Aslan'ın yazdığı filmin

yapımcılığını Murat Tokat üstlendi. Filmde, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Sedef Avcı, Gürgen Öz ve Cemal Hünal'ın rol alıyor.

ACI

Tefeciler adına çalışan zalim bir adam, patronlarının alacaklarını her ne yöntemle olursa olsun toplamaya alışmıştır. Ailesi ya da dert edeceği sevdikleri olmadığı gibi işini sınırsız kötülükle yapabilme yolunda ne korkusu ne de tereddüdü vardır.

Bir gün karşısına bir kadın çıkar ve annesi olduğunu iddia ederek yıllar önce onu terkettiği için özür diler. Adam başta kadına inanmaz; herhangi bir anne hatırası yoktur. Ama kadına bağlandıkça onun korkunç bir sır sakladığını anlar. Kore'de şiddet sahneleri yüzünden şimdiden büyük tartışma yaratan Acı, ilk gösterimini Eylül'de Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mary Elizabeth Winstead Amaury Nolasco Bruce Willis Rich Moore Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title